Spring naar inhoud

Individuele ondersteuning

Past het basistraject je niet? Als je al iets verder in je bedrijf bent, is een standaard programma vaak niet meer zo geschikt. De basis heb je al in orde, maar je loopt tegen specifieke problemen aan. Individuele ondersteuning is voor jou als je op zoek bent naar maatwerk.

Misschien herken je je hierin:

  • De afgelopen jaren kabbelde mijn bedrijf een beetje voort, maar ik wil het nu serieuzer gaan aanpakken. Ik ben klaar voor de volgende stap maar weet niet precies welke kant ik op wil.
  • Ik voel dat ik mezelf meer wil laten zien, maar ik blijf het spannend vinden.
  • Ik vind het lastig mijn aandacht te verdelen tussen mijn bedrijf, mijn baan ernaast, en mijn gezin.
  • Mijn werk groeit me een beetje boven het hoofd. Ik heb het gevoel dat ik geen echte priv√©tijd meer heb.
  • Klanten appen op de raarste tijden of zeggen kort van tevoren af. Ik vind het lastig hierin mijn grenzen te bewaken.

Soms loop je tegen dingen aan waar je alleen niet helemaal uit komt. Je weet wat er moet gebeuren, maar je weet niet precies hoe je dat gaat doen. Of je weet het wel, maar het lukt je maar niet om tot actie te komen... Je vraagt jezelf af waarom je nou niet gewoon kan doen wat nodig is - zo moeilijk is het toch niet? Waarom lukt het dan niet om 'gewoon' je agenda goed te beheren, werk en privé te scheiden, die ene klant nog eens na te bellen, je advertentie online te zetten...

Aan deze ogenschijnlijk simpele praktische problemen liggen vaak overtuigingen over jezelf ten grondslag. Je twijfelt diep van binnen nog aan je eigen waarde. Ergens voel je de angst dat je niet goed genoeg bent, dat het toeval is dat de zaken tot nu toe lekker gingen, dat het onvermijdelijk is dat de boel binnenkort in elkaar gaat storten.

In een individueel traject onderzoeken we wat jou nog tegenhoudt. We duiken echt de diepte in, we kijken naar de mens achter de ondernemer. De sessies gaan verder dan het bepalen van de juiste acties of het opstellen van een plan. Je acties worden gestuurd door je emoties en gedachten, dus het is ontzettend belangrijk dat je die eerst aanpakt. Dan komen de juiste acties (bijna) vanzelf.

Ben je niet bang voor een beetje zelfonderzoek? Wil je je problemen nu eindelijk eens bij de wortel aanpakken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit pakket levert je gegarandeerd een flinke hoop nieuwe inzichten, focus en inspiratie op!

Praktisch

Je kan kiezen uit een strippenkaart voor 3 of voor 5 sessies. Voor 3 sessies betaal je 267 euro (ex BTW), 5 sessies kosten 445 (ex BTW). Bij elk traject zit tussentijdse begeleiding inbegrepen.

Tijdens een gratis strategiegesprek onderzoek ik graag met je hoeveel sessies voor jou passend zijn. Maak eenvoudig een afspraak: