fbpx Spring naar inhoud

Workshops

Op deze pagina vind je een overzicht van de workshops die ik geef.

27 september - Doelen stellen en bereiken

23 november - Zichtbaar zonder zenuwen


Doelen stellen en bereiken

Deze ochtend gaan we het hebben over focus. We beginnen met het stellen van heldere doelen voor je bedrijf. Dit is nog niet zo makkelijk als het lijkt, maar wel ontzettend belangrijk. Hoe helderder je doelen, hoe makkelijker je keuzes kunt maken en in actie kunt komen - en hoe groter de kans dat je je doelen ook echt haalt!

Wil jij…

  • Ontdekken waarom je het lastig vindt om doelen te stellen?
  • Deze bezwaren overwinnen en heldere doelen opstellen voor jouw bedrijf?
  • Weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je je doelen ook echt haalt?
  • En alvast even voelen hoe het gaat zijn als je deze gehaald hebt?
Meld je dan aan voor deze inspirerende workshop! Na afloop weet je waar je heen wilt met je bedrijf, en heb je de eerste ideeën in je hoofd om daar ook heen te gaan werken.

 

Waar droom jij van?

Maak er een doel van, en haal dat doel!

Programma

We onderzoeken eerst wat jou weerhoudt van het stellen van doelen. Waarom lukt het je niet om helder te benoemen waar je heen wilt? Heeft dit te maken met keuzestress, of ben je bang dat het toch niet zal lukken? Wat je obstakel ook is, deze ochtend overwinnen we het en leggen we minimaal één helder doel vast voor het laatste kwartaal van 2019!

Als we allemaal een doel helder hebben, gaan we aan de slag met het visueel maken hiervan. We doen een visualisatieoefening en maken een vision board. Dit kun je thuis op een mooie plek hangen, zodat je dagelijks aan je doel herinnert wordt. Dit gaat je enorm helpen om je doel ook daadwerkelijk te behalen!

Praktisch

Investering: 45 euro (ex BTW). Kom je samen met iemand anders? Bestel dan een duoticket voor 70 euro (ex BTW)!
Wanneer: Houd deze pagina of Facebook in de gaten voor nieuwe data
Locatie: Oud-Vossemeer
Let op: Deze ochtend is zonder paarden!

Aanmelden

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden. Op deze workshop zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.


Zichtbaar zonder zenuwen

Met de workshop ‘Zichtbaar zonder zenuwen' leer je om op een moeiteloze en leuke manier jezelf te laten zien. Je onderzoekt wat jou nog tegenhoudt en pakt deze overtuigingen aan, en leert contacten leggen op de manier die bij jou past. Zonder te schreeuwen, pushen of nare salestrucjes toe te passen. En zonder stress en gedoe.

Wil jij…

  • Beter begrijpen wat je tegenhoudt om jezelf te laten zien?
  • Die vervelende stemmetjes in je hoofd het zwijgen opleggen?
  • Ervaren wat je kwaliteiten zijn en wat jou uniek maakt?
  • In een veilige omgeving verschillende strategieën oefenen om je zichtbaarheid te vergroten?
  • Ontdekken welke strategieën bij jou passen en direct concrete actie/s nemen?
Meld je dan aan voor deze inspirerende workshop! Na afloop zul je minder twijfelen aan jezelf en meer durven vertrouwen op je eigen kracht en kwaliteiten.
Durf jij te laten zien hoe bijzonder je bent...
of verstop je je liever nog een beetje?

Programma

De workshop bestaat uit twee onderdelen. In de ochtend gaan we aan de slag met je beperkende overtuigingen. Denk jij vaak dat er toch niemand op je zit te wachten, dat de markt gewoon te krap is, of dat je echt nog meer ervaring op moet doen (gratis natuurlijk…) of een extra opleiding moet volgen? Dan ben je niet de enige!

Sterker nog, dit zijn de twijfels en onzekerheden die ik vanuit zo’n beetje elke ondernemer te horen krijg – en die ik zelf helaas ook heel goed herken. In dit deel van de workshop gaan we aan het werk om deze stemmetjes in je hoofd het zwijgen op te leggen. Je leert ze relativeren, krijgt jezelf even te zien door de ogen van anderen, en voelt en ervaart wat jij waard bent.

In de middag gaan we vanuit je nieuwe mindset actie ondernemen. Met elkaar gaan we de basis leggen voor jouw zichtbaarheidsstrategie voor de komende tijd. Met een aantal simpele, leuke werkvormen creeren we content die je de komende tijd op je social media kanalen kan delen, en plannen deze ook direct in. Neem je laptop en telefoon mee, want we gaan praktisch aan de slag.

Krijg je als je dit leest nog de bibbers? Zie je er tegenop om content te gaan maken? Niet doen! We werken in een kleine, veilige groep en ondersteunen elkaar. Je zult merken dat anderen dezelfde twijfels hebben als jij, en we helpen elkaar er doorheen. Je wordt NOOIT gedwongen om buiten je comfort zone te gaan (al zal ik je wel uitdagen die een beetje op te rekken). Dat doe ik niet met paarden, en zo ga ik ook niet met mensen om.

Aan het eind van deze workshop heb je een beter beeld van je eigen kwaliteiten en durf je die ook te benoemen. Daarnaast heb je voor de komende periode een aantal concrete dingen in werking gezet, zodat je de eerste stappen hebt genomen om jezelf te laten zien aan al die mensen die met smart op je zitten te wachten.

Praktisch

Investering: 75 euro (ex BTW). Kom je samen met iemand anders? Bestel dan een duoticket voor 130 euro (ex BTW)!
Wanneer: Zaterdag 23 november, van 10:00 tot 17:00 (inclusief eenvoudige vegetarische lunch)
Locatie: Oud-Vossemeer
Let op: Deze dag is zonder paarden!

Aanmelden

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden. Op deze workshop zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.