Spring naar inhoud

Basistraject – goed van start als ondernemer

Ben je net klaar met je opleiding en net van start gegaan als instructeur of trainer? Of al een tijdje bezig, maar wil het nog niet echt lekker gaan lopen? Heb je nog niet zoveel lesklanten, en weet je ook niet zo goed wat je moet doen om er meer te krijgen? Laat mij je helpen! In het basistraject loods ik jou door de eerste stappen van het ondernemerschap heen.


Wat gaan we doen?

We gaan keihard aan het werk. Het belangrijkste als beginnend ondernemer zijn de juiste mindset, je zichtbaarheid, en basiskennis van 'de saaie kant van ondernemen'. Met beide ga ik je helpen. Aan het eind van dit traject presenteer jij jezelf vol vertrouwen aan de wereld: je durft jouw kwaliteiten te benoemen en te laten zien. Je hebt een eerlijk uurtarief bepaald en durft dit ook te vragen. Als mensen vragen waarom ze bij jou zouden moeten komen lessen, kun je hen precies uitleggen wat jouw aanpak uniek maakt en welke waarde jij hen geeft.

Hiernaast help ik je met de minder leuke kant van het ondernemen - want die hoort er helaas ook bij. Je krijgt van mij een handige checklist met dingen waar je rekening mee moet houden en hoe je die het beste kunt aanpakken. Zo hoef jij zelf niet uit te zoeken welke stappen je moet nemen om je onderneming goed op de rit te zetten. Dat heb ik al voor je uitgezocht, zodat jij je lekker kunt gaan bezighouden met datgene waar je goed in bent: zoveel mogelijk mensen helpen om het leven van hun paarden te verbeteren.


Wat krijg je?

  • Vijf individuele sessies van ongeveer 2 uur, die elkaar op logische wijze opvolgen en jou stap-voor-stap helpen je bedrijf vorm te geven op de manier die bij jou past.
  • Regelmatig contact tussendoor: ik help je om je voortgang te bewaken, beantwoord je vragen, en geef je af en toe een schop onder je kont als je die nodig hebt.
  • Een uitgebreid werkboek, vol relevante theorie en oefeningen die jou gaan helpen om steeds dichterbij je ideale product te komen.
  • Een handig stappenplan voor de start van je onderneming, zodat je weet waar je moet beginnen en wat je daarna moet doen.

 


Investering

De investering voor dit totale traject is 595 euro (ex BTW). Hiernaast verwacht ik dat je bereid bent serieus naar jezelf te kijken, je grenzen te verleggen, en de discipline hebt om tussen de sessies door je huiswerk te doen.

Het geld groeit je niet op je rug, dus je wilt liefst zo goedkoop mogelijk van start. Dat snap ik, maar ondernemen is een vak apart. Het is ontzettend fijn als iemand je steunt op momenten dat je het even niet meer ziet zitten - en je een schop onder je kont geeft op het moment dat je niet doorpakt waar dat wel nodig is.

Natuurlijk kun je alles zelf uitzoeken, en gewoon maar beginnen en zien waar je tegenaan loopt. Dat heb ik ook gedaan, en dat is een enorm leerzaam en nuttig proces geweest - maar wel een proces dat een stuk sneller zou zijn gegaan als ik mezelf hulp had gegund.

Ik beloof je dat je het geïnvesteerde bedrag meer dan terug verdient. De ontwikkeling van je bedrijf én van jou als persoon komt in een stroomversnelling, en dat gaat zich terugbetalen.


Aanbieding: gratis checkup

Interesse? Meer weten? Boek dan nu een GRATIS checkup van een uur. In dit gesprek gaan we kijken waar jij nu staat in je onderneming, waar je heen wilt, en welke stappen op dit moment het belangrijkste zijn voor jou om te nemen. Na dit gesprek heb jij je focus weer helder en kun je direct aan de slag!