Spring naar inhoud

Individuele ondersteuning

Ben je op zoek naar hulp om jezelf verder te ontwikkelen als ondernemer? In een individueel traject duiken we echt de diepte in en tacklen we jouw ontwikkelpunten. Hierin is veel aandacht voor de mens achter de ondernemer - als daar nog werk aan de winkel is (bijvoorbeeld omdat je twijfelt aan jezelf, worstelt met onzekerheden of werkt vanuit angst), belemmert dit je enorm in het ontwikkelen van je bedrijf. Tijdens een individueel traject help ik je om echt in beweging te komen!


Misschien herken je je hierin:

  • De afgelopen jaren kabbelde mijn bedrijf een beetje voort, maar ik wil het nu serieuzer gaan aanpakken. Ik ben klaar voor de volgende stap maar weet niet precies welke kant ik op wil.
  • Ik voel dat ik mezelf meer wil laten zien, maar ik blijf het spannend vinden.
  • Ik vind het lastig mijn aandacht te verdelen tussen mijn bedrijf, mijn baan ernaast, en mijn gezin.
  • Mijn werk groeit me een beetje boven het hoofd. Ik heb het gevoel dat ik geen echte privétijd meer heb.
  • Klanten appen op de raarste tijden of zeggen kort van tevoren af. Ik vind het lastig hierin mijn grenzen te bewaken.

Soms loop je tegen dingen aan waar je alleen niet helemaal uit komt. Je weet wat er moet gebeuren, maar je weet niet precies hoe je dat gaat doen. Of je weet het wel, maar het lukt je maar niet om tot actie te komen... Je vraagt jezelf af waarom je nou niet gewoon kan doen wat nodig is - zo moeilijk is het toch niet? Waarom lukt het dan niet om 'gewoon' je agenda goed te beheren, werk en privé te scheiden, die ene klant nog eens na te bellen, je advertentie online te zetten...

Aan deze ogenschijnlijk simpele praktische problemen liggen vaak overtuigingen over jezelf ten grondslag. Je twijfelt diep van binnen nog aan je eigen waarde. Ergens voel je de angst dat je niet goed genoeg bent, dat het toeval is dat de zaken tot nu toe lekker gingen, dat het onvermijdelijk is dat de boel binnenkort in elkaar gaat storten.

In een individueel traject onderzoeken we wat jou nog tegenhoudt. We duiken echt de diepte in, we kijken naar de mens achter de ondernemer. De sessies gaan verder dan het bepalen van de juiste acties of het opstellen van een plan. Je acties worden gestuurd door je emoties en gedachten, dus het is ontzettend belangrijk dat je die eerst aanpakt. Dan komen de juiste acties (bijna) vanzelf.

Ben je niet bang voor een beetje zelfonderzoek? Wil je je problemen nu eindelijk eens bij de wortel aanpakken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit pakket levert je gegarandeerd een flinke hoop nieuwe inzichten, focus en inspiratie op!

Praktisch

Er zijn twee manieren om individueel aan de slag te gaan. Je kan losse sessies boeken, deze kosten 90 euro per stuk. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten: voor slechts 130 euro per maand maken we dan twee afspraken én ontvang je tussentijdse ondersteuning. Omdat ik graag werk met mensen die een commitment durven aangaan en echt willen investeren in zichzelf, is de minimale afname hiervan 3 maanden. Daarna is het abonnement per maand opzegbaar.

Voor alle afspraken geldt dat deze zowel online (via Skype of videobellen) kunnen zijn, als bij mij op locatie in Oud-Vossemeer. Er kan ook voor gekozen worden om een aantal sessies te vervangen door coaching met een paard, hierover vertel ik je graag meer tijdens een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek maken we een eerste inventarisatie van je situatie, krijg je direct een aantal nieuwe inzichten, en kun je inschatten of een samenwerking met mij op dit moment de juiste stap voor jou is.

Maak eenvoudig een afspraak: