Spring naar inhoud

Next level – klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap richting een succesvol bedrijf? Wil je meer mensen bereiken, de klanten die je hebt sneller vooruit helpen, en meer omzet maken? Lees dan snel verder, want speciaal voor trainers die eraan toe zijn hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen, heb ik het Next Level programma ontwikkeld.


Criteria verhogen...

Je bent al een tijdje bezig als clickerinstructeur. Je vakinhoudelijke kennis is indrukwekkend, je weet inmiddels hoe je deze overbrengt op je klanten, en je schrikt niet terug van complexe casussen – die vind je eigenlijk juist interessant en uitdagend. Je dagelijkse werkzaamheden doen echter nog geen recht aan alles wat je kent en weet.

Je weet dat er meer mogelijk is, dat je met focus en de juiste aanpak flink zou kunnen groeien. Je hebt al eens nagedacht over groepsactiviteiten, online programma’s  en abonnementen, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Je bent bang er veel tijd en geld in te investeren en er niks voor terug te zien.

Speciaal voor jou heb ik het Next Level programma ontworpen. In een traject van drie maanden deel ik mijn kennis op het gebied van verdienmodellen, opschalen en weggevers, en help ik je een geweldig product te creëren waarmee je makkelijker geld verdient én meer impact hebt op paardenwelzijn. Als jij je tijd en energie effectiever gaat inzetten, bereik je meer mensen met minder moeite. Hierdoor kun je eindelijk echt invloed gaan uitoefenen in de paardenwereld – en let’s face it, dat is heel hard nodig! Er is nog een lange weg te gaan, en hoe meer mensen jij een stukje mee kunt nemen op dit pad, hoe beter.

 

   

Voor wie?

Het Next Level programma is voor jou als:

 • Je overtuigd ben van je eigen vakkennis en kwaliteiten als instructeur.
 • Je gelooft in de mogelijkheden van online trainingen, memberships, lezingen en andere verdienmodellen.
 • Je bereid bent uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen (maar don’t worry, we werken met successive approximations! Je hoeft niet ineens een demo voor 500 man te gaan geven).
 • Je eraan toe bent je één-op-één tijd te gaan inzetten voor de meest uitdagende, complexe casussen, in plaats van voor de honderdste keer het leerkwadrant toe te lichten of uit te leggen wat een target is.
 • Je voelt dat je er echt aan toe bent om jouw unieke kennis en expertise breed te gaan uitdragen, en zo de wereld voor héél veel paarden een stuk mooier te maken.

Voor wie niet?

Dit programma is niet geschikt voor jou als je:

 • Je nog twijfelt of je mensen echt wel kunt helpen naar een betere band met hun paard.
 • Je gelooft dat je alleen waarde aan je lesklanten kunt geven als je ze één op één in het echt begeleidt.
 • Je denkt dat je na dit traject achterover kunt gaan zitten en kijken hoe de klanten binnenstromen.
 • Je verslaafd bent aan joinups of je carrotstick (tenzij je die hebt omgebouwd naar een target natuurlijk), en vindt dat je de Leider van de Kudde moet zijn en paarden jou moeten respecteren.
 • Je stiekem gelooft dat dit toch allemaal niet gaat werken, omdat er in de paarden nu eenmaal geen droog brood te verdienen is.
 • Je bang bent om jouw visie op trainen en paardenwelzijn eerlijk en duidelijk aan de wereld te laten zien.

 


Wat gaan we doen?

In dit traject gaan we samen op zoek naar de volgende stap voor jouw bedrijf. We onderzoeken met wie je het allerliefste wilt werken, en wat je deze mensen te bieden hebt. Op basis van jouw unieke expertise en de klanten waar jij écht het aller-gelukkigst van wordt, creëren we samen een onweerstaanbaar product. Wees niet bang dat ik je een online training door je neus boor als je een hekel hebt aan computers, dat je trainingsweken met twintig deelnemers moet gaan organiseren als je al hoofdpijn krijgt van het opzetten van een lesdag, of dat je random mensen moet gaan bellen om jezelf te verkopen. Wat je aanbiedt moet namelijk niet alleen bij je klanten passen, maar vooral bij jouw kwaliteiten en de manier waarop jij graag werkt. Alleen dan kun je met overtuiging het leven van mensen en paarden echt mooier maken.


What’s included?

 • Vijf individuele sessies  van ca. 2 uur, die elkaar op logische wijze opvolgen en jou stap-voor-stap naar een mooi eindresultaat brengen. Na elk gesprek ga je naar huis met een actieplan, zodat je direct aan de slag kan.
 • Een uitgebreid werkboek, vol relevante theorie en oefeningen die jou gaan helpen om steeds dichterbij je ideale product te komen.
 • Regelmatig tussentijds contact. Ik beantwoord je vragen, maar check ook regelmatig hoe het met je gaat en geef je een zetje in de juiste richting als je dat nodig hebt.

BONUS: Als je je nu opgeeft, mag je gratis deelnemen aan een implementatiedag! Op deze dag gaan we aan de slag om je product volledig af te ronden, de puntjes op de i te zetten, of de criteria wat te verhogen. We zijn met maximaal zes personen, en combineren op deze manier de kracht van persoonlijke aandacht met de inspiratieboost van het samenzijn met gelijkgestemden.


Na dit traject:

 • Weet jij uit welke klanten en casussen je de allermeeste energie haalt.
 • Zie jij kraakhelder in hoe waardevol je bent voor die klanten – zowel die met twee als die met vier benen.
 • Weet je waar jouw ideale klanten te vinden zijn, en hoe je hen het beste kunt benaderen.
 • Is jouw unieke weggever af, die je kunt inzetten om mensen te laten zien wat jij in huis hebt.
 • Heb je een fantastisch product opgezet, waar je na de training direct mee aan de slag kunt.
 • Ben je super geïnspireerd om verder te groeien met je bedrijf, en weet je ook hoe je dit kunt aanpakken, in plaats van aan te blijven rommelen in de hoop dat het ooit spontaan winstgevend wordt.

Investering

De investering voor dit totale programma (dus inclusief de persoonlijke sessies, het werkboek, en begeleiding bij het maken van je eigen weggever) is 795 euro (ex BTW).

Misschien denk je nu, ik doe het zelf wel. Wat dat mens bedacht en uitgezocht heeft, kan ik ook. Dat kan inderdaad, in deze tijd is alles voor iedereen vindbaar, dus ook jij kunt hierin duiken. Je kunt boeken lezen over psychologie en klantenbinding (stuur me gerust een mailtje voor goeie tips), vijf verschillende versies van je ideale klant formuleren, je beperkende overtuigingen tacklen door er lange stukken over te schrijven in je dagboek, en twaalf verschillende versies van je productaanbod laten proeflezen door je moeder, vrienden en buurvrouw. Dat kan, en dan zul je daarna zeker in je eentje een tof product kunnen ontwerpen… maar hoeveel tijd gaat het je kosten? Heb je die tijd te besteden? Hoeveel omzet loop je mis in de maanden dat dit je kost?

Hoe lang moeten al die mensen en paarden die jou nodig hebben nog op je wachten? Hoe lang blijf jij nog lesroutes in elkaar puzzelen, honderden kilometers per week rijden, klanten na een paar lessen verliezen omdat ze niet voldoende commitment hebben, je tijd verdoen met ineffectieve Facebookberichten en het nog maar weer eens opnieuw lanceren van je website, en daarnaast je brood verdienen met een baan in loondienst? Het wordt tijd dat je waarmaakt wat je in je hebt. Als je het jezelf niet gunt, gun het dan al die paarden die nu nog met carrotsticks, touwhalsters en roundpens getraind worden. Zij hebben je nodig, zorg dat je hen bereikt!


Gratis strategiegesprek

Natuurlijk ga je niet zomaar met me in zee, zonder me te kennen en te weten of ik je echt kan helpen.  Snap ik helemaal, zou ik zelf ook niet doen! Daarom bied ik je de mogelijkheid om gratis kennis te maken met mij én te ervaren wat ik voor je kan betekenen. Boek hiervoor een GRATIS strategiegesprek van een uur. In dit gesprek inventariseren we samen waar jij nu staat met je bedrijf, waar je heen wilt, en wat je moet doen om daar te komen.

Ik geef je direct een aantal praktische tips, en ik weet zeker dat je na dit gesprek mogelijkheden ziet voor je bedrijf waar je nooit van had durven dromen! Bovendien haal je uit dit gesprek een aantal duidelijke actiepunten waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan, zodat je direct op weg kunt naar het bedrijf van je dromen.