Webshop

In de webshop vind je een selectie van waardevolle online trainingen en workshops, en handige tools. Allemaal erop gericht om ondernemen voor jou makkelijker, leuker en effectiever te maken!

Referenties

Ik kwam bij Monique met een vraag omdat ik mezelf zakelijk vaak tegenkwam. In mijn bedrijf leek het thema wel uitvergroot. Het draait in de kern om geven & ontvangen, hard werken, de verantwoordelijkheid van de ander bij de ander laten en nog meer van dat soort thema’s. We gingen terug naar…. Het familiesysteem om te kijken waar het vandaan kwam. Met resultaat dus. Ik heb echt antwoorden gekregen waar ik iets mee kan.

Ilaria Caputo

Marketingcoach, Colours of Happiness

Vanmorgen heb ik weer een goed gesprek gehad met mijn ondernemerscoach, Monique Dorst. Hoe fijn is het om met haar samen alles weer op een rij zetten en mijn doelen voor de komende tijd weer helder te hebben. Een eigen bedrijf opzetten is voor mij een dynamisch proces. Van veel inspiratie en de wildste ideeën tot “ik kan dit niet”. Het kost tijd en gaat met vallen en opstaan, maar het brengt me wel steeds dichter bij mezelf en bij wat ik te delen heb. Ondernemen van binnenuit.. zoals Monique dat zo mooi benoemde.

Tanja Wisse

Paardenvertaler, In Verbinding

Waarom Monique? Ze is open, eerlijk, inspirerend, denkt met je mee, praktisch, nuchter, gezellig, informeel, maar ook kritisch. Factoren die voor mij van belang zijn om verder te komen en succes te boeken. Want heel eerlijk je gaat het gesprek aan om vooruit te komen en dan is het fijn als soms de vinger op de “zere plek” gelegd wordt maar dat dat dan wel op een taktische/vriendelijke manier gebracht wordt.

Nadia Penners

Ezel-expert, Ezellogica

Het gesprek deze week gaf al zoveel input en eye openers dat ik nu al super enthousiast aan de gang ben met allemaal slimme en leuke ideeën!

Wat doet Monique dan? Nou, heel goed luisteren en reflecteren, vragen en door vragen en ook tussen de regels doorluisteren. Bijzonder hoe ze in een gesprek van een uur direct de vinger op de zere plek wist te leggen. Mijn werkpunten zijn helder en ik ga ervoor.

Daniëlle Meijboom

Instructrice, Amable Paard en Inzicht

Afgelopen week mijn eerste coachingsgesprek gehad met Monique. Een zeer verhelderend, informatief en motiverend gesprek. Monique weet waar ze het over heeft en heeft ontzettend goede tips op verschillende vlakken. Marketing, administratie, persoonlijke of zakelijke doelen, you name it en je kan ermee terecht bij Monique! Tijdens ons gesprek spatte Monique haar passie er vanaf, het was fijn om met iemand te praten die zo gedreven is, hierdoor verliep onze sessie heel natuurlijk en had het gesprek een fijne vibe.

Jessica Brouwers

R+ instructrice, Equivalence

Monique en Destiny zijn een geweldig duo. Mijn coaching sessie was even mooi als bizar: Destiny voelde mij zo goed aan! Ik denk nog dagelijks terug aan de inzichten die ik dankzij hen heb gekregen. Bovendien vind ik het ook geweldig dat Monique Destiny’s welzijn bewaakt en enorm empathisch is richting haar. En dat vind ik minstens zo belangrijk. Enorme aanrader!

Suzy Deurinck

Gedragswetenschapper, Deurinck Paardengedrag en Welzijn

Maak je liever eerst kennis voor je een sessie afneemt? Gebruik dit formulier om contact op te nemen, dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit is uiteraard gratis.

Ik maak graag een afspraak voor mijn eerste sessie:

5 + 9 =

Veelgestelde vragen

Wat is jouw achtergrond en ervaring?

Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen van waar ze nu zijn naar waar ze willen komen. Ik hoef dus niet lang te puzzelen, maar zie snel wat de kern van het probleem is én hoe we dat kunnen aanpakken. Naast mijn ervaring ben ik ook prima opgeleid, ik heb een coachopleiding én een opleiding tot therapeut systeemopstellingen afgerond. Je bent bij mij dus in goede handen.

Waarom is het zo duur?

Omdat jij het waard bent om dit in jezelf te investeren! Alleen al de stap om geld aan jezelf uit te geven, gaat je veel moois brengen. De ondernemers die ik tot nu toe heb geholpen, zijn allemaal met sprongen vooruit gegaan in hun bedrijf. Sommigen hebben hun tarieven verhoogd, anderen werken efficiënter of durven zich eindelijk écht te laten zien. In veel gevallen verdien je je investering snel weer terug.

Als ik afmeld, moet ik dan betalen?

Als je een afspraak maakt, reserveer ik tijd in mijn agenda. Je kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Als je binnen 24 uur afzegt, bereken ik 50% van de sessie als je direct een nieuwe afspraak maakt. Als je geen nieuwe afspraak boekt, breng ik het gehele bedrag in rekening.

Wat is jouw visie op paardenwelzijn?

Daar kan ik uren over praten, maar in het kort komt het hierop neer: ik vind dat elk paard een fijne woonomgeving, een goede lichamelijke gezondheid en prettige training verdient. Dit betekent in de praktijk dat ik van trainers en instructeurs verwacht dat ze veel weten van de emoties van paarden én daar rekening mee houden. Ik ben tegen het gebruik van dwangmiddelen en opbouwende druk.

Kan ik het niet beter eerst zelf proberen?

Dat kan uiteraard. Maar zeg eens heel eerlijk, hoe lang wacht je al op het juiste moment? Hoe lang wil je éigenlijk al in jezelf investeren, maar stel je het uit omdat het te koud of nat is, omdat je het te druk hebt, omdat het financieel nu even niet uitkomt, omdat…

Ik herken je twijfels, maar dit is zó zonde van je leven! Elke maand waarin je je potentieel niet waarmaakt, is weggegooide tijd. En er is maar één ding in het leven waar je nooit extra van kunt kopen: tijd.

Hoe werkt de betaling?

Enkele dagen na de sessie ontvang je een factuur per mail. De kosten voor ondernemerscoaching kan je in veel gevallen aftrekken van jouw inkomsten, of opgeven als aanloopkosten als je nog niet gestart bent met je bedrijf. Ik kan je hier in grote lijnen meer over vertellen, voor de precieze details zal ik je vaak doorverwijzen naar je boekhouder.

Wat is jouw visie op marketing en sales?

Ik geloof dat marketing verbindend kan zijn, en dat je op een liefdevolle manier kunt verkopen. Je biedt een fantastische dienst aan, waar je jouw klanten écht mee gaat helpen – en dit mag je dus best onder hun aandacht brengen.

Ik geloof echter niet in schreeuwerige verkooppraatjes of in angstmarketing. Je zult mij niet horen adviseren je klanten iets op te dringen wat ze niet willen, ze koste wat kost meer sessies te verkopen, of je tarieven skyhigh te gooien. 

Wil je een voorbeeld van de manier waarop ik mijn diensten promoot? Kijk dan eens op mijn Facebookpagina.

Kan ik ook direct boeken zonder kennismakingsgesprek?

Ik vind het fijn om eerst kennis met elkaar te maken. Dan kun jij niet alleen kijken of je met mij wilt werken, maar ik kan dan ook beslissen of jij bij mij past. Ik werk alleen met ondernemers die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van paarden. Dit klinkt misschien onaardig, maar ik wil de wereld beter maken voor paarden en ben dus kritisch op de klanten waar ik mee aan de slag ga. 

 

Het is mijn missie om paardvriendelijke ondernemers te helpen het bedrijf van hun dromen op te bouwen, zodat hun impact groeit. Want alle paarden verdienen goede huisvesting, dwangvrije training en een optimale lichamelijke gezondheid!