De magie van woorden

Ik help je om jouw kennis uit te dragen, meer klanten te bereiken en hen met sterke teksten te laten zien wat jij kan bijdragen aan het leven van hun paard.

Tekst. Woorden. Ze kunnen je meenemen naar verre oorden, je laten geloven in je dromen, kennis in zich dragen, het hart van de lezer raken, jouw waarde overbrengen. Ze hebben de kracht om te betoveren, verbinden en transformeren.

Of ze kunnen je gek maken, als ze je steeds ontglippen. Als je daar zit, starend naar dat lege scherm, die knipperende cursor. Het begin wil maar niet komen… en als je dan eindelijk, met bloed, zweet en tranen, iets op papier hebt staan, slaat de twijfel toe. Is dit wel goed genoeg? Staan er geen fouten in? Kom je wel professioneel over…?

Geloof jij dat tekst kan helpen je bedrijf te laten groeien, maar vind je het lastig om zelf het volle potentieel van deze waardevolle tool te gebruiken? Lees dan verder hoe ik je hierin kan ondersteunen.

Je hoeft niet alles zelf te doen

 

Ieder zijn vak. Jij bent een begenadigd instructrice die klanten de magie laat ervaren van echte connectie met hun paard. Of je bent die bijzondere bodyworker, die paarden weer ontspannen en met vertrouwen laat bewegen. Of wellicht ben je die bekapper die ervoor zorgt dat een paard weer blootvoets op stap kan, en daarmee de droom waarmaakt van eindeloze ritten in een prachtige omgeving.

Je bent goed in je vak, heel goed zelfs. Je bereikt prachtige resultaten en je doet je werk met passie en drive. Je bent alleen geen tekstschrijver, en dat is waar ik je kan helpen. De passie die jij hebt voor biomechanica, diep in de emoties van het paard duiken tijdens training, mensen helpen weer connectie te maken met zichzelf en hun paard…. die passie voel ik om jou te helpen dit uit te dragen.

Ik geniet ervan om diep in gesprek te gaan, volledig in te tunen op jouw drive en missie, en die vervolgens te vangen in een tekst. Zodat je deze kunt gebruiken om het hart van jouw ideale klant te raken. Jij bent mijn droomklant… mag ik jouw helpen om ook jóuw droomklant te bereiken?

Wat kan ik je bieden?

Ik schrijf teksten over paarden, en draag daarmee bij aan het verspreiden van kennis en het verbinden van paardeneigenaren en professionals. Sinds mijn jeugd ben ik al een paardenmeisje. Ik heb de weg gelopen die zovelen afleggen: van lessen op een manege (‘geef ‘m maar een tik met de zweep’) via de grovere vormen van natural horsemanship (‘geef ‘m maar een tik met de carrot stick’) naar het werken vanuit verbinding, zachtheid, beloning en rust (‘geef ‘m maar hooibrok’). In al die jaren heb ik me verdiept in allerlei onderwerpen, waaronder biomechanica, natuurlijk paardengedrag, belonend trainen en traumabegeleiding van mens en paard.

Ik heb veel ervaring als tekstschrijver. Ik heb onder andere geschreven voor het inmiddels opgeheven tijdschrift Amazone, en lever momenteel met regelmaat een bijdrage aan Level Up Magazine en het Ezelmagazine van Ezellogica. Hiernaast werk ik voor verschillende uitgeverijen, zoals educatieve uitgeverij Alquin en historische uitgeverij Matrijs. Partners waar ik mee heb samengewerkt zijn onder andere Effectief Trainen en de Academie voor Paard- en Lifecoaching.

Ik lever verschillende typen teksten. Ik pas mijn stijl aan op jouw unieke tone of voice. Als je tekstwerk combineert met coaching, kan ik je ook ondersteunen in het bepalen van jouw archetype en daar mijn teksten op aanpassen. Zodat we echt jouw magie kunnen overbrengen op je klanten.

Aanbod

 

  • Webteksten

  • Salespages

  • Persberichten

  • Interviews

  • Artikelen

  • Folderteksten

Op dit moment neem ik geen nieuwe opdrachten aan voor tekstwerk.

Mail me even als je meer informatie wilt, dan kan ik (afhankelijk van de grootte van je opdracht) een inschatting maken wanneer ik weer ruimte heb.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Als je interesse hebt in een tekst van mijn hand, stuur je mij een mailtje met daarin de informatie over de tekst die je wilt (zoals het doel van de tekst, de gewenste lengte, en de datum waarop je de tekst nodig hebt). In overleg bepalen we dan of ik de juiste persoon ben om deze tekst voor je te schrijven. Als we het daarover eens zijn, ga ik aan de slag. Netjes op tijd ontvang je de tekst in je mailbox, in een Word-bestand. De tekst wordt daarna vrij voor jou te gebruiken, dus je kunt hem repurposen voor blogs, social media berichten, persberichten of andere doeleinden.

Een voorbespreking van de tekst is inbegrepen, over het algemeen volstaat mailcontact hiervoor maar soms plannen we een korte belafspraak in. Een uitgebreide coaching is niet inbegrepen, deze kun je los boeken. Dit is aan te raden als je zelf nog geen helder beeld hebt wat je in je tekst wilt uitdragen (bijvoorbeeld welke prijs je wilt hanteren, wat je unique selling points zijn en wie je ideale klant is). Een eenmalige coachsessie is een kleine investering en draagt bij aan een sprankelende, unieke tekst.

Het is mijn missie om paardvriendelijke ondernemers te helpen het bedrijf van hun dromen op te bouwen, zodat hun impact groeit. Want alle paarden verdienen goede huisvesting, dwangvrije training en een optimale lichamelijke gezondheid!