Doe-het-zelf workshop
Dromen & Doelen

De beste manier om je voor te bereiden op 2022!

dromen doelen

Voel jij…

  • dat je dit jaar echt tijd wilt maken om het komende jaar goed voor te bereiden?
    dat je volgend jaar echt stappen wilt maken in je bedrijf?
  • dat je een verbinding wilt maken tussen de wensen van je hart en de concrete acties die je doet?
  • dat het tijd is om vrij te durven dromen en die dromen ook te gaan waarmaken?

Maar…

  • heb je nog niet helemaal helder waar je heen wilt werken?
  • weet je niet zo goed hoe je die brei in je hoofd moet structureren?
  • zijn je plannen zo groot, dat je niet weet waar je moet beginnen?
  • twijfel je of het überhaupt zin heeft om aan zulke grote dromen te werken?
clickercursus

Doe jezelf dan deze fijne doe-het-zelf workshop cadeau!

Ik reik je alle tools aan om zelf, lekker in je eigen huis, knus bij de kachel in je eigen omgeving, een dag volop te dromen én te werken aan je doelen. Met een praktisch werkboek leid ik je doorheen de workshop, zodat jij alle oefeningen en stappen kan doorlopen die ik normaal in de live variant aanbied.

Hoe werkt het?
Je kiest welke variant je wilt:
Basic – Je ontvangt van mij per mail het werkboek, ondersteunende video’s, en de startmeditatie. Je zorg zelf voor de spullen.
Luxe – Je ontvangt per mail het werkboek, ondersteunende video’s en de startmeditatie. Daarnaast stuur ik je een pakket toe met daarin een canvasdoek, een selectie tijdschriften, en het werkboek op papier. Natuurlijk zit er ook wat lekkers in! Alles is dus voor je geregeld, jij hoeft alleen de datum nog maar te prikken.

De basic variant kun je direct bestellen in mijn webshop. Je ontvangt de workshop dan onmiddellijk in je mail. Voor de luxe variant heb ik uiteraard even tijd nodig om jouw pakket samen te stellen. Ik verzend je pakket uiterlijk binnen drie werkdagen, en je ontvangt aan bevestiging van de verzending. 

 

Tip: plan een dag samen met je businessbuddy of een andere leuke ondernemer,  en help en ondersteun elkaar!

Wat krijg je?

De basis van deze workshop is het werkboek. Dit leidt je stap voor stap door de workshopdag heen. De oefeningen en worksheets hierin zijn gebaseerd op de live workshop die ik een aantal keer gegeven heb. Omdat ik de workshop breder toegankelijk wilde maken, zeker nu in corona-tijd, heb ik besloten deze doe-het-zelf versie te ontwikkelen.

 

Naast dit werkboek krijg je één introductievideo, twee video’s met opdrachten, en een startmeditatie. Wil je het echt goed doen? Ga dan voor de luxe variant: je ontvangt alle benodigde materialen handig thuisbezorgd én je krijgt het werkboek op papier. En natuurlijk hoort er bij een workshop wat lekkers, dus dat regel ik ook voor je!

 

De workshop bestaat uit twee delen: Dromen & Doelen.

Dromen – In de ochtend stemmen we af op jouw dromen. We beginnen met een korte visualisatie, en daarna ga je een visionboard maken. In de basic variant heb je hier de spulletjes zelf voor geregeld, als je voor het luxe pakket hebt gekozen is alles bij je thuisbezorgd.

Een visionboard maken is een heerlijke manier om lekker weg te dromen, maar ook om wensen inzichtelijk te maken die ‘onder de oppervlakte’ aanwezig zijn. Omdat je vrij bent om heerlijk te knutselen, zoeken en puzzelen, kom je achter dingen waarvan je eigenlijk niet wist dat je ze wilde. Laat je verrassen door hoe krachtig en inspirerend dit is!

Doelen – In de middag ga je jouw dromen omzetten naar concrete doelen. Stap voor stap breng je focus en structuur aan. Langetermijndoelen splitsen we op, en zo krijg je helder wat datgene is waar jij in 2022 aan wilt gaan werken.

Daarna ga je daar concrete acties aan verbinden – zodat het niet bij dromen alleen blijft, maar 2022 het jaar wordt waarin je echt stappen zet om die dromen waar te maken! Met de praktische opdrachten in het werkboek, maak je dus stap voor stap een strategische jaarplanning voor aanstaand jaar.

clicker
clicker

Hoi Monique,

Wat een eye opener de DIY workshop. Met oog op corona maatregelen vind ik het heel moeilijk om doelen te bepalen voor mezelf, voor mijn bedrijf. Maar de video’s en het werkboek hebben mij er echt doorheen geholpen. Dank je wel!

Ik heb nu helder wat mij te doen staat. Ik heb zelfs met behulp van de planning mijn doelen kunnen instellen zodat het ook met allerlei stomme lockdown corona gedoe te realiseren zou zijn.

Bedankt voor dat zetje dat je me gegeven hebt en dat ik nu inzie dat ik best realistische haalbare doelen kan stellen voor 2022.

Liefs Miep

Miranda van Dongen

Instructrice, Paard&Miep Hippische Coaching

Praktisch

Datum en tijd: omdat je de workshop zelfstandig doorloopt, kun je zelf de dag kiezen waarop je deze doet.
Investering: 25 euro (ex BTW) voor de basic versie, 75 (ex BTW) voor de luxe variant.  

 

De luxe variant is beperkt beschikbaar. Deze kun je alleen rechtstreeks bestellen. Gebruik daarvoor onderstaand formulier. Woon je niet in Nederland? Gebruik dit formulier dan ook om jouw basic variant te bestellen.

 

Het is mijn missie om paardvriendelijke ondernemers te helpen het bedrijf van hun dromen op te bouwen, zodat hun impact groeit. Want alle paarden verdienen goede huisvesting, dwangvrije training en een optimale lichamelijke gezondheid!