Dromen & Doelen

Bereid je voor op een magisch 2024 met deze krachtige dagworkshop

 

Let’s December it…

December. De laatste, en misschien wel de drukste, maand van het jaar… Maar ook de maand waarin je voelt dat je ruimte voor jezelf wilt maken. Dat je naar binnen wilt gaan, en weer even wilt voelen waarom je het ook weer doet. Waarom ben je ook weer ondernemer geworden? Wat wil je precies de paardenwereld inbrengen? En past wat je naar buiten brengt nog bij deze innerlijke wens?

In deze donkere dagen neem ik je mee op reis, tijdens een magische ochtend en een strategische middag. Gezellig bij mij thuis. Met kaarsjes, mooie muziek, lekkere theetjes en goed gezelschap. En natuurlijk met mij erbij als je coach.

In de ochtend laat ik je je dromen herontdekken, en in de middag ondersteun ik je bij het omzetten van die dromen in concrete doelen en actiepunten.

Je doet al mee voor 107 euro (ex BTW)! Kom je samen, bijvoorbeeld met je businessbuddy, ondernemersvriendin of stalgenoot? Dan betalen jullie samen maar 197 euro (ex BTW).

 Deze workshop is voor jou als je…

icon_star icon … je elk jaar voorneemt om volgend jaar lekker te gaan groeien… en wilt zorgen dat dat in 2024 ook écht gebeurt!

icon_star icon … merkt dat het tijd is om (opnieuw) af te stemmen op je missie en drijfveren…

icon_star icon … je deze inzichten ook direct wilt vertalen naar praktische, strategische stappen

icon_star icon … en je dit wilt doen in een veilige omgeving met professionele ondersteuning.

Doe jezelf deze fijne workshop cadeau…

..en geniet van een inspirerende, motiverende dag die je op ideale wijze voorbereidt op 2024!

Waar en wanneer is dit?
Traditiegetrouw organiseer ik deze workshop bij mij thuis, gezellig in de woonkamer. Lekker knus en huiselijk dus! Met maximaal drie andere ondernemers ben je te gast bij mij in Oud-Vossemeer, op 21 december van 10:00 tot 16:00.

Wat gaan we precies doen?
In de ochtend maken we een visionboard. Om te zorgen dat dit niet zomaar een beetje knippen en plakken wordt, doen we eerst een fijne visualisatie en een richtinggevende schrijfoefening. We stemmen hiermee af op de diepere lagen van je dromen, zodat je die kunt verwerken in je board.

In de middag gaan we praktisch aan de slag: je stelt doelen voor 2024, en maakt een stappenplan om die ook echt te bereiken. Ik help je hierbij met praktische worksheets en natuurlijk met persoonlijke coaching tijdens de dag zelf.

Hoe werkt het?
Heel simpel! Je stuurt mij een mailtje dat je erbij wilt zijn, en vermeldt daarin je naam, adres, en of je alleen of met tweeën komt. Ik stuur je vervolgens de factuur, en zodra deze betaald is is jouw plekje gereserveerd! Een aantal dagen voor de workshop ontvang je alle verdere relevantie informatie. 

 

Hoe ziet de workshop eruit?

Dromen

In de ochtend stemmen we af op jouw dromen. We beginnen met een visualisatie en schrijfoefening, en daarna ga je een visionboard maken. Alle materialen liggen voor je klaar: canvas, schaar en lijm, en een selectie mooie tijdschriften die jou zeker gaan inspireren.

Een visionboard maken is een heerlijke manier om lekker weg te dromen, maar ook om wensen inzichtelijk te maken die ‘onder de oppervlakte’ aanwezig zijn. Omdat je vrij bent om heerlijk te knutselen, zoeken en puzzelen, kom je achter dingen waarvan je eigenlijk niet wist dat je ze wilde. Laat je verrassen door hoe krachtig en inspirerend dit is!

 

Doelen

In de middag ga je jouw dromen omzetten naar concrete doelen. Stap voor stap breng je focus en structuur aan. Langetermijndoelen splitsen we op, en zo krijg je helder wat datgene is waar jij in 2024 aan wilt gaan werken.

Daarna ga je daar concrete acties aan verbinden – zodat het niet bij dromen alleen blijft, maar 2024 het jaar wordt waarin je echt stappen zet om die dromen waar te maken! Met de praktische opdrachten en natuurlijk persoonlijke ondersteuning, maak je dus stap voor stap een strategische jaarplanning voor aanstaand jaar.

clicker
clicker
clicker

Tip: kom samen met je businessbuddy of een andere leuke ondernemer,  en help en ondersteun elkaar!

 

 

Bonus: DIY workshop om thuis nog eens te doorlopen

De workshop Dromen & Doelen is geschikt om elk jaar te herhalen. Om jou die kans te bieden, krijg je bij de live workshop gratis ook de DIY variant. Deze versie kun je volledig zelfstandig doorlopen, zodat jij vanaf nu elk jaar deze topdag voor jezelf kunt organiseren!

 

De basis van de DIY workshop is het werkboek. Naast dit werkboek krijg je één introductievideo, twee video’s met opdrachten, en een startmeditatie. Dit hele pakket krijg je digitaal als bonus bij de live workshopdag.

 

Praktisch


Datum en tijd
: 21 december, 10:30 – 15:30 (met ruimte voor uitloop)
Investering: 107 euro (ex BTW). Kom je samen? Een duo-ticket kost slechts 197 euro (ex BTW)
Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4

Hoe het werkt: Mail naar info@moniquedorst.nl. Stuur me je naam, adresgegevens, en laat weten of je alleen of samen komt. Vervolgens ontvang je van mij de factuur, en zodra je deze hebt betaald is jouw plekje gereserveerd.

 

Ontspannen in de bossen bij Ossendrecht
Ontspannen in de bossen bij Ossendrecht

Wie ben ik?

Ik ben Monique, en ik hou van paarden. Niet van paardensport, niet eens zozeer van paardrijden, maar van paarden. Net als jij kan ik me enorm boos maken om rollkuhr en slofteugels, verdrietig zijn om paarden die 20 uur per dag (of nog meer…) worden opgesloten in kleine hokjes, en bloedt mijn hart als ik lees dat er weer een tweejarige is omgekomen op de renbaan. Op de vraag ‘mijn dochter wil op paardrijles, welke manege kan jij aanraden in regio X?’ kan ik geen antwoord geven, omdat er zo weinig plekken zijn die passen bij mijn visie op paardenwelzijn. Als ik op een verjaardag hoor, ‘Oh, je hebt een paard? dan moet je even met X gaan praten, die rijdt ook wedstrijden!’, ren ik het liefst naar de deur. En als ik de TV aanzet en er toevallig paardensport langskomt, gaat hij acuut weer uit…

Ik vind dat het anders kan. Nee, dat het anders MOET! Paarden zijn geweldige, fantastische, meewerkende, gevoelige, intelligente dieren. Die verdienen huisvesting die past bij hun behoeften, training die leuk voor ze is en waar hun lichaam sterker en soepeler van wordt in plaats van pijnlijk en kapot, en de juiste voeding en verzorging. Ze verdienen het dat ze worden gezien, gehoord, en gerespecteerd.

Om dat te bereiken, werk ik graag samen met jou – als jij tenminste mijn ideale klant bent: een vakkundige professionals die zich inzet om de wereld beter te maken voor al die mooie, lieve, geweldige paarden. Een bodyworker, voedingsspecialist, trainer, instructeur of andere expert die zich richt op welzijn en niet op het boosten an het ego van de ruiter, of het zo snel mogelijk behalen van het Z. Die eerlijk is naar paard én mens, en durft te gaan staan voor waar ze in gelooft.

Het is mijn missie om paardvriendelijke ondernemers te helpen het bedrijf van hun dromen op te bouwen, zodat hun impact groeit. Want alle paarden verdienen goede huisvesting, dwangvrije training en een optimale lichamelijke gezondheid!