fbpx

Gratis Ebook

Ken je ze, die klanten? Die afbellen terwijl jij al een half uur in de auto zit om naar hen toe te rijden… Die klagen als je na 50 minuten je les wilt afronden, ook al was je vorige keer 80 minuten met ze bezig… Die je derde les afzeggen omdat ze toch liever willen trailerladen met een instructeur die het wat sneller kan, want ze willen wel dit weekend op wedstrijd…

Vervelend hé? Gelukkig zijn er ook al die anderen. Degenen waar je zingend naartoe rijdt en met een grote smile weer vertrekt. Waar je met liefde in de kou en nattigheid staat, omdat ze zo ontzettend gemotiveerd zijn. Die de leukste en liefste berichtjes op Facebook en Instagram plaatsen, en die er blind op vertrouwen dat jij hen gaat brengen waar ze willen komen.

Die tweede categorie, daar wil je er zoveel mogelijk van – en er lopen nog heel wat van zulke mensen rond die wanhopig op zoek zijn naar die éne instructeur die hen echt begrijpt en verder helpt. Ik heb een handig Ebook gemaakt dat je gaat helpen die mensen te vinden en contact met hen te leggen. Door drie simpele stappen kom je erachter waar je ze vindt, wat je hen te bieden hebt, en hoe je contact legt.

Leuk? Download hem hier! En for the record, het is dus echt helemaal gratis. No strings attached.