Werf je droomklant

Ontdek met wie jij het állerliefste wilt werken – en maak deze mensen klant.

Vind je het lastig…

icon_star_alt icon   om te verwoorden wat jou uniek maakt en waarom mensen juist bij JOU een les of behandeling zouden moeten boeken?

icon_star_alt icon   om te bedenken wat je nu weer eens op social media moet posten?

icon_star_alt icon   om teksten te schrijven die echt laten zien wie jij bent en wat je doet?

icon_star_alt icon  om ‘door te pakken’ als iemand interesse toont om een afspraak met je te maken?

icon_star_alt icon   om aan het einde van een les of behandeling een vervolgafspraak te maken?

 

Dan is de kans héél groot dat jij je ideale klant nog niet goed genoeg in beeld hebt. Je hele bedrijf draait namelijk makkelijker als je je droomklant goed kent – en al helemaal als je ook weet hoe je met deze mensen kunt communiceren vanuit oprechtheid en verbinding.

En dat is precies wat je gaat leren in deze training!

Na deze training:

icon_star_alt icon   Heb je je eigen kernwaarden bepaald, en daarmee een sterkere focus in je onderneming

icon_star_alt icon   Weet je wie jouw droomklant is…

icon_star_alt icon   … én waarom die juist met jóu zou moeten werken

icon_star_alt icon   Maak je makkelijk verbinding met je ideale klant, in woord en beeld

 

En dit zorgt ervoor…

icon_star_alt icon   Dat je volop inspiratie hebt voor social media of nieuwsbrieven. Je weet immers voor wie je schrijft en wat deze mensen van je nodig hebben!

icon_star_alt icon   Dat je herkenbare en aansprekende teksten voor je site kunt schrijven. Zodat de juiste mensen denken, ‘hé, dit gaat over mij, bij deze moet ik zijn!’.

icon_star_alt icon   Dat een voorstel om een afspraak te maken voelt als het aanbieden van hulp, in plaats van als nare opdringerige promotie. Je weet immers dat jij deze persoon kunt helpen, en begrijpt hoe waardevol dat voor diegene is.

icon_star_alt icon   Dat je haarfijn kunt uitleggen met wie jij wel en niet werkt, en onder welke voorwaarden. Zodat je niet terechtkomt op plekken waar je niet wilt zijn, met mensen waar je jeuk van krijgt.

 

 

 

De training is heel geschikt als je nog weinig klanten hebt en direct vanaf het begin een fijn klantenbestand wilt opbouwen. Heb je al wel voldoende klanten, maar merk je dat je eigenlijk niet van allemaal even blij wordt? Dan helpen de oefeningen je om bij te sturen en je klantenbestand een upgrade te geven.

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer én leukere klanten?

Hoe zou het zijn, alleen nog maar werken met mensen die echt bij jou passen? Die je adviezen serieus nemen, en waarderen wat je voor hen doet? Ben je het zat om naar stallen te gaan waar je verdrietig wordt van hoe de paarden erbij staan, en wil je vanaf nu gaan werken op locaties waar je 100% achter het management staat?

Te mooi om waar te zijn, denk je misschien… maar ik geloof dat het mogelijk is, en ik help je er héél graag bij. In de training ‘Werf je droomklant’ leer ik jou hoe je kunt gaan werken met de leukste, fijnste klanten die er zijn!

In deze training onderzoek je stap voor stap welke klanten jij het liefst helpt en wat je precies voor hen kan betekenen. Vervolgens leer je hoe je tekst en beeld kunt inzetten om je echt te verbinden met juist deze mensen, zodat zij enthousiast worden om met jou te werken.

‘Werf je ideale klant’ bestaat uit vijf modules. Elke module bevat een werkboek met korte uitleg en vooral veel praktische oefeningen, waar je direct mee aan de slag kunt. Geen lange teksten of eindeloze video’s met theoretische informatie over wat je zou moeten doen, maar leuke, makkelijke oefeningen die je laten zien hóe je dat kunt doen.

Je kan de training op je eigen tempo doorlopen. Doordat je de werkboeken downloadt, houd je ze beschikbaar voor jezelf en kun je de oefeningen regelmatig opnieuw doen.

 

Waarom zou je je ideale klant moeten leren kennen?

Omdat het je leven leuker maakt! Je wordt blijer en gelukkiger als je mag werken met de mensen die je het állerleukst vindt. Stel je eens voor… Geen energiezuigende lessen meer met ruiters die toch niet doen wat je zegt. Geen klanten die op het laatste moment afzeggen omdat de concurrent vijf euro goedkoper is. Geen mensen die met hun paard omgaan op een manier waar jij buikpijn van krijgt.

In plaats daarvan werk je met mensen die voor jóu kiezen. Die met je werken om wie je bent en om wat jij biedt, niet omdat je net iets goedkoper bent of het dichtste bij woont. Je klanten zijn enthousiast over je, betalen graag je tarief, en nemen je serieus. Je adviezen worden opgevolgd, je voelt je gewaardeerd, en je werkt op plekken waar je met plezier naartoe rijdt.

Ook voor je klanten is het fijn als jij honderd procent voor hén kiest! Dit geeft herkenning en vertrouwen, ze voelen zich gezien en gehoord. Voor veel mensen is de paardenwereld best verwarrend; zoveel meningen, zoveel visies… hoe fijn is het dan als ze voelen dat jij echt naast hen staat, dat jullie op één lijn zitten en dat ze jóu in elk geval kunnen vertrouwen.

Om deze connectie te kunnen opbouwen, moet je eerst heel goed weten met wie jij wilt werken. En daar gaat deze training je mee helpen!

37,00 (ex BTW)

Speciaal voor welzijnsgerichte paardenprofessionals!

Deze training is specifiek gericht op professionals in de paardenwereld. Hij is geschikt voor trainers en instructeurs, maar zeker ook voor bekappers, bodyworkers, pensionaanbieders en paardencoaches. De opdrachten helpen je om te bepalen op welk stukje van de paardenwereld jij je wilt focussen, en waarom.

De training bevat veel voorbeelden die afkomstig zijn uit de hippische sector, en biedt daarom meer ondersteuning dan soortgelijke trainingen die algemener zijn opgezet.

Ik, Monique, heb zelf ervaren wat het voor je kan betekenen als je echt durft te kiezen voor de mensen waar je het allerliefste mee werkt. Door me te richten op de allertofste doelgroep (en daar hoor jij dus bij <3), is alles makkelijker geworden.

Ik begrijp steeds beter waar mijn klanten tegenaan lopen, mijn kennis van de paardenwereld én mijn visie op paardenwelzijn zijn van grote toegevoegde waarde, en in mijn marketing weet ik precies wie ik wil aanspreken en welke boodschappen diegene nodig heeft om ook enthousiast over mij te worden.

Dit gun ik jou ook! Daarom heb ik mijn kennis en inzichten gebundeld in deze training. Ik heb mijn ervaring als docent gebruikt om deze te verpakken in activerende en afwisselende werkvormen. Deze training is dan ook geen droog theoretisch verhaal, maar een ontdekkingsreis vol praktische oefeningen die je echt aan het denken zetten.

Wil je eerst wat meer over me weten? Luister dan mijn podcast!

 

 

 

icon_star_alt icon   Vijf modules
icon_star_alt icon   Werken op je eigen tempo
icon_star_alt icon   Speciaal gericht op de paardenwereld
icon_star_alt icon   Geschikt om meerdere keren te doorlopen
icon_star_alt icon   Leuke praktische oefeningen
icon_star_alt icon   Ontdekken, puzzelen, brainstormen, reflecteren
icon_star_alt icon   Meer focus in je bedrijf

 

37,00 (ex BTW)

De training bestaat uit vijf modules:

Module 1 – Wie ben jij?

De eerste module draait om jou. Jijt bent namelijk je bedrijf, mensen werken met jou als persoon. Daarom is het belangrijk dat je jezelf goed kent, zodat je van daaruit kunt gaan kiezen welke klanten je wilt aantrekken. In module 1 ga je daarom op zoek naar je eigen kernwaarden. Als je deze helder hebt, heb je daarmee een mooi kompas om de richting van je bedrijf te bepalen en focus te houden.

 

Module 2 – Welk probleem los je op?

Een ondernemer is iemand die problemen oplost. Voor je kunt bepalen met wíe je wilt werken, is het handig eerst stil te staan bij wat je eigenlijk precies wilt doen. Welk probleem los jij het liefste op? Als je dit eenmaal duidelijk hebt, kun je jezelf makkelijk onderscheiden van andere trainers, instructeurs of behandelaars. Hierdoor werf je makkelijker klanten én kun je hogere prijzen vragen. 

 

Module 3 – Wie is je klant?

In module 3 ga je op zoek naar jouw ideale klant. Met leuke oefeningen kom je erachter met wie jij het liefste werkt. Na deze module weet je met wie je wilt werken, en daardoor ook met wie je níet wilt werken. Dit is fijn voor je klanten (want zij voelen dat jij er echt voor hén bent), maar ook voor jezelf (want het is een stuk leuker werken met mensen die je tof vindt).

 

Module 4 – Verbinden met je klant

Nu je weet wie je klant is, ga je onderzoeken hoe je diegene echt kunt raken – zodat ze jou gaan vertrouwen, een connectie voelen, en uiteindelijke klant bij je worden. Alleen weten met wie je wilt werken is namelijk niet genoeg. Je moet ook weten hoe je hen kunt raken, zodat ze voor jóu gaan kiezen. 

 

Module 5 – Afronding

In module 5 brengen we alles bij elkaar in een ‘elevator pitch’ en krijg je praktische tips hoe je het geleerde kunt gaan inzetten in de praktijk.

 

Hoe werkt het?

Simpel! Je schaft de training eenvoudig aan via de button hieronder. Na betaling ontvang je binnen enkele minuten een mail met alle informatie. Daarmee heb je direct toegang tot de pagina waar de training te vinden is. Daar doorloop je de modules op je eigen tempo. Per module download je eenvoudigweg het werkboek en gaat ermee aan de slag.

37,00 (ex BTW)

teksten paarden
clicker

Nog even in het kort

Voor een investering van maar 37 euro (excl. BTW) krijg je toegang tot de waardevolle training ‘Werf je ideale klant’.

De training bestaat uit vijf modules, en je kunt de werkboeken downloaden zodat je deze levenslang tot je beschikking hebt.

Ben je er klaar voor om je bedrijf nu eindelijk te gaan inrichten zoals je wilt, en te werken met klanten waar je echt blij van wordt?

 

Reacties van anderen:

 

Twijfel je nog?

 

Misschien heb je nog wat vragen. Daarom heb ik de meest gestelde vragen hier voor je beantwoord.
Staat jouw vraag er niet bij? Mail me gerust.

Wat is jouw achtergrond en ervaring?

Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen van waar ze nu zijn naar waar ze willen komen. Ik hoef dus niet lang te puzzelen, maar zie snel wat de kern van het probleem is én hoe we dat kunnen aanpakken. Naast mijn ervaring ben ik ook prima opgeleid, ik heb een coachopleiding én een opleiding tot therapeut systeemopstellingen afgerond. Je bent bij mij dus in goede handen.

Wat is jouw visie op paardenwelzijn?

Daar kan ik uren over praten, maar in het kort komt het hierop neer: ik vind dat elk paard een fijne woonomgeving, een goede lichamelijke gezondheid en prettige training verdient.

Dit betekent in de praktijk dat ik van trainers en instructeurs verwacht dat ze veel weten van de emoties van paarden én daar rekening mee houden. Ik ben tegen het gebruik van dwangmiddelen en opbouwende druk.

Ik begin nog maar net, is het dan voor mij geschikt?

Zeker! Een Startsessie geeft je meer inzicht in wat er al goed gaat, maar ook in waar je ontwikkelmogelijkheden en kansen liggen. Natuurlijk gaat één gesprek niet heel je bedrijf op poten zetten, maar het geeft wel een mooie boost. Ook is het een fijne manier om eens te ervaren wat ondernemerscoaching voor je kan betekenen, en of jij en ik een match zijn.

 

Ik help al veel gedaan, waarom zou dit wel helpen?

Ik geloof dat elke stap die je maakt, je verder helpt. Wel is het zo dat de ene investering meer oplevert dan de andere… Heb je al één of meerdere programma’s gevolgd en hebben die je niet opgeleverd wat je wilde? En twijfel je waarom ik je wel zou kunnen helpen?

Ik begrijp die twijfel heel goed. We kunnen altijd even bellen, zodat ik je kan uitleggen hoe ik anders werk dan anderen. Kort gezegd komt het hierop neer:
– Ik lever maatwerk, in plaats van een standaard groepsprogramma. Ik stem af op jóu als persoon, en wat jij op dit moment nodig hebt.
– Ik ben een paardenmeisje in hart en ziel, en ken de paardenwereld. Hierdoor begrijp ik heel goed dat sommige dingen níet bij jou passen, ook al leveren ze wellicht wél snelle euro’s op.
– Ik heb veel kennis en ervaring van psychologie en gedrag. Ik heb jaren  in onderwijs en jeugdzorg gewerkt, en weet dus heel goed hoe ik mensen moet begeleiding in het aanleren van nieuw gedrag en het veranderen van hardnekkige patronen.
– Ik combineer coaching met praktische ondersteuning (bv schrijven van teksten, inrichten website en ontwerpen van een flyer). In veel programma’s krijg je te horen wat je moet doen en moet je het vervolgens zelf uitvogelen. Van mij hoor je niet alleen wat handige acties zijn, maar ik help je ook die daadwerkelijk te nemen.

Kan ik eerst even kennismaken?

De Startsessie is bedoeld als een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en mijn werkwijze. Dit is mijn kennismakingsproduct, en gezien de laagdrempeligheid van dit aanbod plan ik daarvoor niet eerst nog een kennismaking.

Wil je graag eerst wat meer weten over mij? Dan verwijs ik je graag naar mijn Instagram of mijn Podcast. Hier krijg je een goed gevoel van mijn visie op marketing en ondernemerschap, en mijn manier van communiceren.

Ik probeer het liever eerst nog even zelf

Helemaal goed! Zo heb ik het ook gedaan. 😊

Wil je het jezelf toch nét wat makkelijker maken? Kijk dan eens naar de trainingen die ik in mijn webshop aanbied. Die helpen je voor een kleine investering heel goed op weg, zodat je een stuk sneller gaat.

Er zijn al zoveel bekappers/instructeurs/bodyworkers. Is er wel ruimte voor mij?

Er zijn ook ontzettend veel natural horsemanship trainers, maar toch timmert Pat Parelli aardig aan de weg…

Ik weet zeker dat jij minder onzin verkondigt dan hij, dus waarom zou het jou dan niet kunnen lukken? Er zijn ontzettend veel mensen met paarden, en het overgrote merendeel van die mensen heeft een probleem. Het enige wat jij hoeft te doen, is degenen zoeken die precies dát probleem hebben wat jij voor ze kunt oplossen. Wedden dat ze dan voor jou gaan, en niet voor iemand die iets heel anders aanbiedt?

Kun je garanderen dat een sessie zichzelf terugverdient?

Nee, sorry, dat niet. Ik heb geen glazen bol en geen toverstaf. Ik ga je heel veel tools aanreiken, we gaan je strategie aanscherpen, en ik help je waar ik kan, maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen. De omzetverhoging die je kunt verwachten, hangt onder andere (maar niet uitsluitend!) af van waar je nu staat met je bedrijf, hoeveel tijd en energie je erin kunt en wilt steken, de grootte en kwaliteit van je netwerk, en je eigen doortastendheid op verkoopgebied. Dat gezegd hebbende, is het natuurlijk wel het doel dat ik mezelf terugverdien. 😊

Hoe werkt de betaling?

Als je je afspraak hebt ingepland, neem ik per mail contact met je op. Je ontvangt dan een link naar de vragenlijst, en mijn algemene voorwaarden. Vanuit mijn boekhoudprogramma stuur ik je vervolgens de factuur toe.

De kosten voor ondernemerscoaching kan je in veel gevallen aftrekken van jouw inkomsten, of opgeven als aanloopkosten als je nog niet gestart bent met je bedrijf. Ik kan je hier in grote lijnen meer over vertellen, voor de precieze details zal ik je vaak doorverwijzen naar je boekhouder.

Wat is jouw visie op marketing en sales?

Ik geloof dat marketing verbindend kan zijn, en dat je op een liefdevolle manier kunt verkopen. Je biedt een fantastische dienst aan, waar je jouw klanten écht mee gaat helpen – en dit mag je dus best onder hun aandacht brengen.

Ik geloof echter niet in schreeuwerige verkooppraatjes of in angstmarketing. Je zult mij niet horen adviseren je klanten iets op te dringen wat ze niet willen, ze koste wat kost meer sessies te verkopen, of je tarieven skyhigh te gooien. 

Wil je een voorbeeld van de manier waarop ik mijn diensten promoot? Volg me dan op Instagram.

Waarom moet ik voor jou kiezen?

Je moet niks, alleen ademhalen. Ik geloof dat ik, door mijn kennis van de paardenwereld én mijn visie op paardenwelzijn, de beste persoon ben om paardvriendelijke ondernemers te helpen. Ik ga geen claims doen over miljoenenomzet, ik beloof je niet dat je gegarandeerd six figures gaat halen of dat je omzet zich elk jaar gaat verdubbelen. Als dat je aanspreekt, zijn er andere coaches die beter bij je passen. Ik beloof je wel dat ik jou echt begrijp, en perfect kan inspelen op jouw unieke situatie. Ik weet het als je vijlen duurder worden, ik begrijp waarom jij als craniosacraaltherapeut anders bent dan een fysiotherapeut, ik snap waar je als voedingsadviseur tegenaan loopt als je klanten geen invloed hebben op het ruwvoer op hun stal. Hierdoor zijn mijn vragen en ideeën passend bij jouw situatie, en daardoor heb je er écht iets aan.

Het is mijn missie om paardvriendelijke ondernemers te helpen het bedrijf van hun dromen op te bouwen, zodat hun impact groeit. Want alle paarden verdienen goede huisvesting, dwangvrije training en een optimale lichamelijke gezondheid!