marketing content

 

In drie weken jouw marketing en contentstrategie op orde!

Een sterke basis in drie weken

Heb je een mooi aanbod, maar loopt het nog niet zoals je zou willen? Weet je dat je ‘wel wat meer’ aan marketing zou moeten doen, maar heb je geen idee hoe je dat kunt aanpakken? Dan is deze training wat voor jou! In drie weken spijker ik je bij op het gebied van marketing en content. Vragen die onder andere aan bod komen:

icon_star_alt icon Er zijn zóveel mogelijkheden… hoe bepaal ik wat effectief is voor mij?

icon_star_alt icon MOET ik gebruik maken van Reels / TikTok / Pintrest?

icon_star_alt icon Waar laat ik nog kansen liggen…

icon_star_alt icon … en waar laat ik mijn energie juist weglekken naar minder handige acties?

icon_star_alt icon Waar moet ik over schrijven?

icon_star_alt icon Hoe kan ik mezelf promoten zonder opdringerig over te komen?

 

Wat gaan we precies doen?

In de eerste drie weken van december neem ik je mee in het opstellen van een marketingstrategie én help ik je bij het maken van de content die daarbij hoort. Dat doen we als volgt:

Op 1 december is er een masterclass over opstellen van een marketingstrategie. Ik neem je stap voor stap mee in dit proces. Weet je totaal niet waar te beginnen met je marketing, of neem je wel acties maar hebben die niet het gewenste effect? In deze avond laat ik je zien waar je op moet letten, en help ik je uiteraard ook direct dit toe te passen voor jouw aanbod.

Op 8 december is er een masterclass over contentcreatie. Je weet na vorige week waar jouw doelgroep zich zoal bevindt en op welke plekken je hen wilt benaderen… maar hoe doe je dat dan? Welke boodschappen moet je uitdragen? Welke informatie hebben mensen van je nodig voor ze überhaupt zullen overwegen klant te worden? Ik deel het met je – en uiteraard gaan we ook direct praktisch aan de slag!

Vervolgens krijg je twee weken om hier zelf mee aan de slag te gaan. Op 22 december zien we elkaar weer voor een live Q&A, waarin je mij al je vragen kunt stellen. Is bepaalde theorie nog niet duidelijk? Liep je vast bij die post waarin je het resultaat van je dienst probeerde helder te maken? Vraag je je af waarom je blokkeert zodra je je prijs in een bericht moet zetten? Stuur je vraag in, en ik help je ermee verder!

 

 

marketing content

Deze training is voor jou als: 

 

con_star_alt icon   je voelt dat je nu ECHT je product in de markt wilt gaan zetten, maar niet weet waar je moet beginnen

con_star_alt icon    je nu maar een dotje doet, en graag strategischer aan de slag wilt met marketing

icon_star_alt icon    je gemotiveerd bent om zelf tussen de sessies in aan de slag te gaan met de inzichten en stappenplannen

icon_star_alt icon    je je inzet voor paardenwelzijn (vooruit, of voor honden-, katten- of ander dierenwelzijn)

 

podcast

Maar minder geschikt als:

 

con_star_alt icon  je geen zin hebt om actief met je marketing aan de slag te gaan

con_star_alt icon  je het welzijn wel dik in orde vind in de huidige paardenwereld, en niet begrijpt waar al die gekkies zich zo druk om maken

con_star_alt icon  je gelooft in dominantietheorie en vindt dat paarden gewoon maar even een uurtje moeten werken voor de kost

con_star_alt icon  je werkt met flooding, escalerende druk of dwangmiddelen

 

Help Nituna de winter door….

Deze ronde van de training is bijzonder. De opbrengsten zijn namelijk volledig voor het revalidatietraject van Nituna. Zij stelt zich even voor:

marketing content

 “Hoi, ik ben Nituna. Ik ben ont-zet-tend leuk en lief! Ik woonde in een kudde waar ook een groot stom bruin beest stond, Destiny ofzo? Daar vond ik niet veel aan, maar bij dat beest hoorde wel een mens en die vind ik wél lief. En aangezien ik hartstikke tof ben, wist ik er al snel voor te zorgen dat zij mij óók lief ging vinden. Dat had ik mooi voor elkaar!

Dat mens, Monique, heeft de afgelopen jaren dus regelmatig met mij getraind. Nou ja, zij noemt het trainen, ik noem het spelen. Echt superleuk was dat! Ik moet dan bijvoorbeeld op een blok gaan staan, en dan vertelde zij me hoe knap ik was. Ook deed ze dan iets met een apparaatje waar een clickje uit kwam, en na dat geluid kreeg ik een hooibrokje. Helemaal tof! 

Soms mocht ik ook apporteren, dingen oppakken en weggooien, rondjes draaien, en ik heb zelfs een keer op een echte paardenwip mogen spelen! Af en toe moest ik ook wel serieuzer werk doen. Dan was er iets met mijn achterbenen ofzo, en dan wilde Monique dat ik die anders neerzette. Iets met ‘meer onder de massa’, en ‘betere buiging in de gewrichten’. Het zal allemaal wel… ik vond het wel leuk en gezellig en kreeg hooibrok, dus helemaal goed.

Helaas ging het de afgelopen maanden niet zo heel goed met me. Ik had soms een beetje buikpijn… Dan ging ik even liggen, en ging dat vanzelf weer over. Alleen gebeurde het steeds vaker, en duurde het steeds langer. Er kwam dan soms een mevrouw die me een prikje gaf, en dan voelde ik me weer beter, maar echt helemaal opknappen lukte niet. Tot ik op een vrijdagochtend ineens echt héél ziek was. Ik wilde niet meer staan, alleen nog rollen, en ging zelfs op mijn rug liggen… Monique is toen snel naar mijn woonplaats komen rijden, heeft me in die stomme rammelbak van haar geduwd, en me ergens anders heen gebracht. Een kliniek heet het geloof ik… en daar woon ik nu alweer zes weken.

Ik moest hier wat onderzoeken ondergaan, en nu hoor ik ze steeds over ‘zand in haar darmen’. Dat zal dan wel over mij gaan, en dat kan ook wel kloppen, want ik ben wel kampioen in het zoeken van alle lekkere kleine grassprietjes. Ik ga ook gerust op mijn knieën onder draden door liggen snaaien. Ik wist natuurlijk wel dat dat niet zo gezond was, maar nu ben ik er wel echt ziek van geworden. Helaas kunnen de lieve mensen in de kliniek niet zoveel meer voor me betekenen. Ze hebben een hoop stomme dingen gedaan (slangen door mijn neus geduwd en daar viezigheid in gegooid enzo), maar het zand blijft maar in mijn buik zitten.

Nu heb ik gehoord dat ik binnenkort mag verhuizen naar een ander plekje. Ik kom dan bij iemand aan huis te staan, gezellig met de andere paarden die daar wonen. Daar kijk ik naar uit, want ik sta nu met een ezel en die vind ik echt superstom. Ik denk dat het me al gaat helpen herstellen als ik weer gezellig met vriendjes sta! En Monique heeft me verteld dat die mevrouw ook veel weet van paarden en al veel zieke paarden heeft kunnen helpen, en dat ze ook graag wil proberen mij te helpen. Daar ben ik echt heel blij mee, en Monique ook!

Natuurlijk kost dat allemaal wel geld. Mijn eigen mens wil het graag betalen, maar heeft al best veel kosten gemaakt. En ik heb natuurlijk gezorgd dat Monique mij lief vindt (slim van mij, toch?), dus die wil graag wat bijdragen. Daarom organiseert zij deze training, en als jullie dan meedoen help je haar om míj weer te helpen.”

Wat krijg je precies?

Deze training bevat:

heart leaf icon Een online masterclass over marketing op 1 december

heart leaf icon Een praktisch werkboek om jouw marketingstrategie uit te werken

heart leaf icon Een online masterclass over contentcreatie op 8 december

heart leaf icon Een werkboek om de kernboodschappen van de bijbehorende teksten helder te krijgen

heart leaf icon Een Q&A sessie op 22 december

 

En als bonus krijg je gratis:

heart leaf Een contentplanner met daarin ideeën voor meer dan een maand aan content die speciaal is afgestemd op de paardenwereld

Na deze training….

icon_star_alt icon  Heb je inzicht in waar jij je doelgroep kunt vinden

icon_star_alt icon  Weet je hoe je die doelgroep ook effectief kunt bereiken

icon_star_alt icon  Kies je met vertrouwen je marketingkanalen

icon_star_alt icon  Begrijp je wat bezoekers of volgers van jou nodig hebben om klant bij je te worden

icon_star_alt icon  Heb je een aanpak geleerd die je vanaf nu voor ELK nieuw aanbod kunt inzetten

icon_star_alt icon  En heel belangrijk: heb je bijgedragen aan een optimale kans op een mooie toekomst voor Nituna!

Dus! Voor een lage investering veel leren, direct praktisch aan de slag gaan, én bijdragen aan de levenskansen van deze allerliefste schat?

Nog even in het kort

Voor een investering van maar 50 euro, krijg je maar liefst drie avonden ondersteuning van me via Zoom. Twee keer in de vorm van een (interactief!) webinar, één keer in de vorm van een Q&A.

Daarbij krijg je twee praktische worksheets, een contentplanner, en… draag je natuurlijk bij aan het herstel van lieve Nituna! Als er tien mensen meedoen, zijn de eerste twee maanden van haar traject gedekt. Ben jij één van die tien? Vul snel het formulier hieronder in:

 

 

14 + 5 =

Je vragen beantwoord

 

Hieronder een antwoord op de meestgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet bij? Mail me gerust.

Ik kan die data niet... komt er een opname?

Jazeker! Ik neem zowel de masterclasses als de Q&A op. Zo kun je ze op een later moment kijken als je op de dag zelf niet kunt – of ze natuurlijk nog eens rustig terugkijken als je er wel bij was. Je ontvangt de links van deze opnames steeds binnen enkele dagen na de sessie.

Wat is jouw visie op paardenwelzijn?

Daar kan ik uren over praten, maar in het kort komt het hierop neer: ik vind dat elk paard een fijne woonomgeving, een goede lichamelijke gezondheid en prettige training verdient.

Dit betekent in de praktijk dat ik van trainers en instructeurs verwacht dat ze veel weten van de emoties van paarden én daar rekening mee houden. Ik ben tegen het gebruik van dwangmiddelen en opbouwende druk.

Ik begin nog maar net, is het dan voor mij geschikt?

Op zich wel. Het kan wel zijn dat je tijdens de masterclass merkt dat je eerst nog wat voorwerk moet doen voordat je echt kunt gaan promoten, omdat bijvoorbeeld je doelgroep nog niet helder is, of je aanbod nog niet sterk genoeg. Pak dat dan gewoon op, en kijk de opnames nog eens terug als die zaken zijn uitgewerkt!

 

Hoe werkt de betaling?

Omdat dit een inzameling is, werkt het iets anders dan normaal. Zodra je je opgeeft, vertel ik je per mail wat meer over de opties; kort gezegd kun je het geld direct naar de eigenaresse van Nituna storten, of van mij een factuur ontvangen.

Zit er in deze training ook tussentijdse ondersteuning via mail?

In principe niet. Als je tijdens het uitwerken van de opdrachten tegen vragen aanloopt, kun je deze inbrengen in de Q&A. Dan leren andere mensen er ook van.

Natuurlijk mag je mij altijd even een mailtje sturen met een korte vraag, ik ben de beroerdste niet. Maar vragen die voor iedereen relevant zijn zal ik dus oppakken in de Q&A.

Kun je garanderen dat dit traject zichzelf terugverdient?

Nee, sorry, dat niet. Ik heb geen glazen bol en geen toverstaf. Ik ga je  tools aanreiken en je gaat je strategie aanscherpen, maar uiteindelijk moet je het wel zelf gaan toepassen.

De omzetverhoging die je kunt verwachten, hangt onder andere (maar niet uitsluitend!) af van waar je nu staat met je bedrijf, hoeveel tijd en energie je erin kunt en wilt steken, de grootte en kwaliteit van je netwerk, en je eigen doortastendheid.

Wat is jouw visie op marketing en sales?

Ik geloof dat marketing verbindend kan zijn, en dat je op een liefdevolle manier kunt verkopen. Je biedt een fantastische dienst aan, waar je jouw klanten écht mee gaat helpen – en dit mag je dus best onder hun aandacht brengen.

Ik geloof echter niet in schreeuwerige verkooppraatjes of in angstmarketing. Je zult mij niet horen adviseren je klanten iets op te dringen wat ze niet willen, ze koste wat kost meer sessies te verkopen, of je tarieven skyhigh te gooien. 

Wil je een voorbeeld van de manier waarop ik mijn diensten promoot? Volg me dan op Instagram.

Waarom moet ik voor jou kiezen?

Je moet niks, alleen ademhalen. Ik geloof dat ik, door mijn kennis van de paardenwereld én mijn visie op paardenwelzijn, de beste persoon ben om paardvriendelijke ondernemers te helpen. Ik ga geen claims doen over miljoenenomzet, ik beloof je niet dat je gegarandeerd six figures gaat halen of dat je omzet zich elk jaar gaat verdubbelen. Als dat je aanspreekt, zijn er andere coaches die beter bij je passen. Ik beloof je wel dat ik jou echt begrijp, en perfect kan inspelen op jouw unieke situatie. Ik weet het als je vijlen duurder worden, ik begrijp waarom jij als craniosacraaltherapeut anders bent dan een fysiotherapeut, ik snap waar je als voedingsadviseur tegenaan loopt als je klanten geen invloed hebben op het ruwvoer op hun stal. Hierdoor zijn mijn vragen en ideeën passend bij jouw situatie, en daardoor heb je er écht iets aan.

Het is mijn missie om paardvriendelijke ondernemers te helpen het bedrijf van hun dromen op te bouwen, zodat hun impact groeit. Want alle paarden verdienen goede huisvesting, dwangvrije training en een optimale lichamelijke gezondheid!