fbpx

Referenties

Hier lees je reacties van mensen die met mij aan het werk zijn gegaan:

Suzy Deurinck, gedragswetenschapper / R+ trainer:
Monique en Destiny zijn een geweldig duo. Mijn coaching sessie was even mooi als bizar: Destiny voelde mij zo goed aan! Ik denk nog dagelijks terug aan de inzichten die ik dankzij hen heb gekregen. Bovendien vind ik het ook geweldig dat Monique Destiny’s welzijn bewaakt en enorm empathisch is richting haar. En dat vind ik minstens zo belangrijk. Enorme aanrader!
www.deurinck.nl

Jessica Brouwers, R+ instructrice
Afgelopen week mijn eerste coachingsgesprek gehad met Monique. Een zeer verhelderend, informatief en motiverend gesprek. Monique weet waar ze het over heeft en heeft ontzettend goede tips op verschillende vlakken. Marketing, administratie, persoonlijke of zakelijke doelen, you name it en je kan ermee terecht bij Monique! Tijdens ons gesprek spatte Monique haar passie er vanaf, het was fijn om met iemand te praten die zo gedreven is, hierdoor verliep onze sessie heel natuurlijk en had het gesprek een fijne vibe.
www.equivalence.nu

Danielle Meyboom, instructrice gespecialiseerd in vrijheidsdressuur
Het gratis strategie gesprek deze week gaf al zoveel input en eye openers dat ik nu al super enthousiast aan de gang ben met allemaal slimme en leuke ideeën! Ook het verslag naderhand is een prachtige samenvatting van een fijn, gezellig en helder gesprek. Wat doet Monique dan? Nou, heel goed luisteren en reflecteren, vragen en door vragen en ook tussen de regels doorluisteren. Bijzonder hoe ze in een gesprek van een uur direct de vinger op de zere plek wist te leggen. Mijn werkpunten zijn helder en ik ga ervoor www.paard-en-inzicht.nl

Kathleen Selleslagh, gedragstherapeut voor honden / instructeur:
Intens, bijzonder, verhelderend, gezellig, vertrouwd, met een lach en een bijna-traan, zo kan ik mijn sessie met Monique en mijn eigen paardenkudde het beste moschrijven. je kan zo diep gaan als je zelf wil, Monique pusht niet en geeft mooi uitleg over wat je paarden laten zien, wat het zou kunnen betekenen enz. Het is een gevalletje van ‘je-had-erbij-moeten-zijn-om-het-te-snappen’, maar gelukkig waren alleen Monique, ik en de paarden er, en dat leverde voor mij bijzonder mooie momenten op!
www.kathenhond.be

Jamie Lee Hooijer, instructrice / coach:
Eén sessie gaf mij weer meer inzichten en bevestigingen. Het is niet makkelijk om je open te stellen. Maar door Monique kon ik dit wel. Ze laat je zijn wie je bent en zorgt voor een vertrouwde sfeer waardoor je echt verder kunt. Zou ik Monique aanbevelen bij andere? 100% ja!
www.ponyexpress-zeeland.nl

Peter vd Berg, directeur MKB:
Omdat mijn compagnon en ik soms wel eens moeite hebben in het “managen” van onze mensen, leek het ons een goed idee om een groepssessie te boeken bij Fleur en Monique. Voor mijn collega’s – niet gehinderd door enige vorm van paardenkennis – was het een ware openbaring! De ontvangst was bijzonder gastvrij en we voelden ons direct op ons gemak. Zowel Fleur als Monique komen dankzij hun open mind en ruime ervaring op humoristische wijze snel en doeltreffend tot zeer verhelderende inzichten. Zelfs de meest sceptische (onzekere?) collega’s waren zichtbaar ontroerd, en onder de indruk van wat paarden je kunnen laten inzien!’
www.alertsystems.nl