De Hippische Ondernemers Podcast

In deze podcast bespreek ik allerlei zaken rondom het opbouwen van een bedrijf als paardvriendelijke ondernemer. Ik spreek andere professionals, deel informatie, en hoop jou zo te kunnen inspireren je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

De Hippische Ondernemers Podcast is dé podcast voor welzijnsgedreven hippische professionals! Werk jij als ondernemer aan paardenwelzijn, en wil je leren hoe je je bedrijf kan laten groeien en prettiger en effectiever kunt inrichten? Word je blij van inspirerende succesverhalen van andere ondernemers? Dan is deze podcast net wat voor jou.

Ik spreek verschillende ondernemers uit de paardenwereld, zoals Anne Schuite, Margreet Bouwmester, Fenna van Dam en Jannkeke Koekhoven. Af en toe maak ik een uitstapje. Zo sprak ik bijvoorbeeld Ilaria Caputo over liefdevolle marketing, vertelde Tamira op den Kelder (Zorg Zonder Dwang) wat het haar gebracht heeft om een afgebakende niche in de hondenwereld te kiezen, en deelde Astrid Hart (De Groene Os / Hart & Hoofdzaak) haar visie op systemische dynamieken in ondernemingen.

De Hippische Ondernemers Podcast is te luisteren op Anchor.fm, Spotify en Google Podcasts.

 

Loading RSS Feed

Wil jij…

icon_star_alt icon  meer klanten?
icon_star_alt icon  weten wat je uniek maakt?
icon_star_alt icon  makkelijker contact leggen met potentiële klanten?
icon_star_alt icon  meer zelfvertrouwen?

Dan heb ik wat moois voor je!

Ik heb een handig Ebook gemaakt dat je hierbij gaat helpen. Wil je dit praktische werkboek ontvangen? Schrijf je dan in op mijn mailinglijst, dan ontvang je het GRATIS als bedankje! 

 

Spreekt mijn verhaal je aan en wil je graag eens kennismaken? Je kan direct een afspraak boeken voor een (gratis!) online kennismakingscall. Tijdens dit gesprek bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Vaak hoor ik van mensen terug dat deze call op zich al waardevol was, en hen in beweging heeft gezet en mooie resultaten oplevert. 

 

Veelgestelde vragen

Wat is jouw achtergrond en ervaring?

Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen van waar ze nu zijn naar waar ze willen komen. Ik hoef dus niet lang te puzzelen, maar zie snel wat de kern van het probleem is én hoe we dat kunnen aanpakken. Naast mijn ervaring ben ik ook prima opgeleid, ik heb een coachopleiding én een opleiding tot therapeut systeemopstellingen afgerond. Je bent bij mij dus in goede handen.

Waarom is het zo duur?

Omdat jij het waard bent om dit in jezelf te investeren! Alleen al de stap om geld aan jezelf uit te geven, gaat je veel moois brengen. De ondernemers die ik tot nu toe heb geholpen, zijn allemaal met sprongen vooruit gegaan in hun bedrijf. Sommigen hebben hun tarieven verhoogd, anderen werken efficiënter of durven zich eindelijk écht te laten zien. In veel gevallen verdien je je investering snel weer terug.

Als ik afmeld, moet ik dan betalen?

Als je een afspraak maakt, reserveer ik tijd in mijn agenda. Je kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Als je binnen 24 uur afzegt, bereken ik 50% van de sessie als je direct een nieuwe afspraak maakt. Als je geen nieuwe afspraak boekt, breng ik het gehele bedrag in rekening.

Wat is jouw visie op paardenwelzijn?

Daar kan ik uren over praten, maar in het kort komt het hierop neer: ik vind dat elk paard een fijne woonomgeving, een goede lichamelijke gezondheid en prettige training verdient. Dit betekent in de praktijk dat ik van trainers en instructeurs verwacht dat ze veel weten van de emoties van paarden én daar rekening mee houden. Ik ben tegen het gebruik van dwangmiddelen en opbouwende druk.

Kan ik het niet beter eerst zelf proberen?

Dat kan uiteraard. Maar zeg eens heel eerlijk, hoe lang wacht je al op het juiste moment? Hoe lang wil je éigenlijk al in jezelf investeren, maar stel je het uit omdat het te koud of nat is, omdat je het te druk hebt, omdat het financieel nu even niet uitkomt, omdat…

Ik herken je twijfels, maar dit is zó zonde van je leven! Elke maand waarin je je potentieel niet waarmaakt, is weggegooide tijd. En er is maar één ding in het leven waar je nooit extra van kunt kopen: tijd.

Hoe werkt de betaling?

Enkele dagen na de sessie ontvang je een factuur per mail. De kosten voor ondernemerscoaching kan je in veel gevallen aftrekken van jouw inkomsten, of opgeven als aanloopkosten als je nog niet gestart bent met je bedrijf. Ik kan je hier in grote lijnen meer over vertellen, voor de precieze details zal ik je vaak doorverwijzen naar je boekhouder.

Wat is jouw visie op marketing en sales?

Ik geloof dat marketing verbindend kan zijn, en dat je op een liefdevolle manier kunt verkopen. Je biedt een fantastische dienst aan, waar je jouw klanten écht mee gaat helpen – en dit mag je dus best onder hun aandacht brengen.

Ik geloof echter niet in schreeuwerige verkooppraatjes of in angstmarketing. Je zult mij niet horen adviseren je klanten iets op te dringen wat ze niet willen, ze koste wat kost meer sessies te verkopen, of je tarieven skyhigh te gooien. 

Wil je een voorbeeld van de manier waarop ik mijn diensten promoot? Kijk dan eens op mijn Facebookpagina.

Kan ik ook direct boeken zonder kennismakingsgesprek?

Ik vind het fijn om eerst kennis met elkaar te maken. Dan kun jij niet alleen kijken of je met mij wilt werken, maar ik kan dan ook beslissen of jij bij mij past. Ik werk alleen met ondernemers die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van paarden. Dit klinkt misschien onaardig, maar ik wil de wereld beter maken voor paarden en ben dus kritisch op de klanten waar ik mee aan de slag ga. 

 

Het is mijn missie om paardvriendelijke ondernemers te helpen het bedrijf van hun dromen op te bouwen, zodat hun impact groeit. Want alle paarden verdienen goede huisvesting, dwangvrije training en een optimale lichamelijke gezondheid!