Trainingen om je bedrijf te laten groeien

Bespaar tijd met deze praktische trainingen. Toegankelijk, to the point, en vol direct toepasbare informatie. En uiteraard volledig afgestemd op de paardenwereld.

 

47,00

Wil je meer én leukere klanten? Werken met mensen die echt bij jou passen, je adviezen serieus nemen en je waarderen? Niet meer op stallen komen waar je verdrietig wordt van hoe de paarden erbij staan, maar in plaats daarvan werken op locaties waar je 100% achter het management staat? Doe de training ‘Werf je ideale klanten’, en leer hoe je kunt gaan werken met de leukste, fijnste klanten die er zijn!

47,00

We weten het allemaal. Paarden zijn niet goedkoop. En we houden zoveel van ze, dus we hebben ze wel graag in ons leven. Daarvoor is één ding nodig: geld. Heel. Veel. Geld. Dus ja. We need to talk about money. En dat is precies wat we in deze training gaan doen!

297,00

Waar gaat deze cursus over?

 

Er komt best wat kijken bij het runnen van een bedrijf. Je moet niet alleen inhoudelijk sterk zijn, maar je moet ook over een flinke portie ondernemersskills beschikken. Dat eerste heb je al in de vingers, daar ben ik van overtuigd. Anders was je hier niet eens, dan was je op zoek naar manieren om daar beter in te worden.

Het slechte nieuws is dat vakkennis alleen niet voldoende is voor een gezond bedrijf – daarvoor moet je echt gaan denken en handelen als een ondernemer. En daar ga ik je bij helpen! In deze cursus reik ik je een overzichtelijk en praktisch toepasbaar plan aan, waarmee jij stap voor stap werkt aan het opbouwen van je bedrijf.

Aan het eind van de cursus heb jij meer zelfvertrouwen, heb je helder voor ogen wat je biedt en waarom mensen jóu moeten hebben, en weet je waar jouw klanten zitten en hoe je die kunt werven.

Ben jij klaar om nu echt die sterke basis te gaan leggen voor jouw droombedrijf? Laat dan hierboven je naam en email achter, dan word je op de hoogte gehouden zodra de cursus toegankelijk is.

Wat zeggen anderen?

Waarom Monique? Ze is open, eerlijk, inspirerend, denkt met je mee, praktisch, nuchter, gezellig, informeel, maar ook kritisch. Factoren die voor mij van belang zijn om verder te komen en succes te boeken. Want heel eerlijk je gaat het gesprek aan om vooruit te komen en dan is het fijn als soms de vinger op de “zere plek” gelegd wordt maar dat dat dan wel op een taktische/vriendelijke manier gebracht wordt.

Nadia Penners

Ezel-expert, Ezellogica

Monique heeft mij echt enorm goed geholpen met het in kaart brengen van de valkuilen en punten die goed gaan. Ze ziet welke mogelijkheden er zijn en begeleidt erin welke ik nu als eerste zou kunnen zetten en wanneer. Daarbij neemt ze echt de tijd voor je en laat ze je zelfvertrouwen groeien.

Tamira op de Kelder

Instructrice, Zorg Zonder Dwang

De coachingsessies met Monique zijn ontzettend inspirerend. Elke sessie geeft veel nieuwe inzichten en ideeën om mijn aanbod te verbeteren en de verhouding privé en werk in balans te brengen. Haar webinars zijn fantastisch en direct in de praktijk toepasbaar. Ondernemen gaat met haar hulp en inzicht makkelijker, zelfverzekerder en plezieriger. Eigenlijk kan ik Monique wel aan elke ondernemer aanbevelen maar zeker aan de paardenondernemer!

Laura Knoops

R+ trainer / ontwerper, Paardentuinen / Zensitief met paarden

Monique kan zo goed mooi aansluiten bij het proces waar je in zit als ondernemer. Om vervolgens met concrete stappen je in beweging te krijgen. Super!

Annemiek MacLeane

Instructrice, Kavika - Begeleiding mense en paard

Vanmorgen heb ik weer een goed gesprek gehad met mijn ondernemerscoach, Monique Dorst. Hoe fijn is het om met haar samen alles weer op een rij zetten en mijn doelen voor de komende tijd weer helder te hebben. Een eigen bedrijf opzetten is voor mij een dynamisch proces. Van veel inspiratie en de wildste ideeën tot “ik kan dit niet”. Het kost tijd en gaat met vallen en opstaan, maar het brengt me wel steeds dichter bij mezelf en bij wat ik te delen heb. Ondernemen van binnenuit.. zoals Monique dat zo mooi benoemde.

Tanja Wisse

Paardenvertaler, In Verbinding

Ik kwam bij Monique met een vraag omdat ik mezelf zakelijk vaak tegenkwam. In mijn bedrijf leek het thema wel uitvergroot. Het draait in de kern om geven & ontvangen, hard werken, de verantwoordelijkheid van de ander bij de ander laten en nog meer van dat soort thema’s. We gingen terug naar…. Het familiesysteem om te kijken waar het vandaan kwam. Met resultaat dus. Ik heb echt antwoorden gekregen waar ik iets mee kan.

Ilaria Caputo

Marketingcoach, Colours of Happiness

Twijfel je nog?

 

Misschien heb je nog wat vragen. Daarom heb ik de meest gestelde vragen hier voor je beantwoord.
Staat jouw vraag er niet bij? Mail me gerust.

Wat is jouw achtergrond en ervaring?

Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen van waar ze nu zijn naar waar ze willen komen. Ik hoef dus niet lang te puzzelen, maar zie snel wat de kern van het probleem is én hoe we dat kunnen aanpakken. Naast mijn ervaring ben ik ook prima opgeleid, ik heb een coachopleiding én een opleiding tot therapeut systeemopstellingen afgerond. Je bent bij mij dus in goede handen.

Kan ik tussentijds stoppen?

Het wordt soms eerst lastig voor het leuk wordt. Omdat ik weet dat er momenten kunnen zijn waarop je mij even niet meer zo aardig vindt, maar omdat ik óók weet dat je daar doorheen moet om vervolgens écht gave resultaten te bereiken, kun je een traject niet tussentijds afbreken.

Twijfel je of je met mij in zee wilt? Boek dan eerst een losse maand, zodat je mijn werkwijze leert kennen en kunt ervaren wat mijn begeleiding je oplevert.

Wat is jouw visie op paardenwelzijn?

Daar kan ik uren over praten, maar in het kort komt het hierop neer: ik vind dat elk paard een fijne woonomgeving, een goede lichamelijke gezondheid en prettige training verdient.

Dit betekent in de praktijk dat ik van trainers en instructeurs verwacht dat ze veel weten van de emoties van paarden én daar rekening mee houden. Ik ben tegen het gebruik van dwangmiddelen en opbouwende druk.

Ik begin nog maar net, is het dan voor mij geschikt?

Jazeker! Als je net begint, is een coachtraject één van de meest waardevolle zaken om in te investeren. Je bedrijf draait namelijk om JOU, en je kunt nog zo’n mooie website, schitterende foto’s of fancy flyers hebben, als JIJ niet staat voor je aanbod en wat je waard bent, zal het maar moeizaam op gang komen.

Bovendien kan ik als onderdeel van een coachtraject je ook helpen met het schrijven van je webteksten, het inrichten van je website en het maken van een flyer. Allemaal afgestemd op jouw missie, unieke kwaliteiten, en ideale klant. Daarmee maak je dus in één traject een vliegende start.

Ik help al veel gedaan, waarom zou dit wel helpen?

Ik geloof dat elke stap die je maakt, je verder helpt. Wel is het zo dat de ene investering meer oplevert dan de andere… Heb je al één of meerdere programma’s gevolgd en hebben die je niet opgeleverd wat je wilde? En twijfel je waarom ik je wel zou kunnen helpen?

Ik begrijp die twijfel heel goed. We kunnen altijd even bellen, zodat ik je kan uitleggen hoe ik anders werk dan anderen. Kort gezegd komt het hierop neer:
– Ik lever maatwerk, in plaats van een standaard groepsprogramma. Ik stem af op jóu als persoon, en wat jij op dit moment nodig hebt.
– Ik ben een paardenmeisje in hart en ziel, en ken de paardenwereld. Hierdoor begrijp ik heel goed dat sommige dingen níet bij jou passen, ook al leveren ze wellicht wél snelle euro’s op.
– Ik heb veel kennis en ervaring van psychologie en gedrag. Ik heb jaren  in onderwijs en jeugdzorg gewerkt, en weet dus heel goed hoe ik mensen moet begeleiding in het aanleren van nieuw gedrag en het veranderen van hardnekkige patronen.
– Ik combineer coaching met praktische ondersteuning (bv schrijven van teksten, inrichten website en ontwerpen van een flyer). In veel programma’s krijg je te horen wat je moet doen en moet je het vervolgens zelf uitvogelen. Van mij hoor je niet alleen wat handige acties zijn, maar ik help je ook die daadwerkelijk te nemen.

Ik vind het erg spannend om zoveel in mezelf te investeren...

Dat snap ik! Ik herken deze onzekerheid. Je vraagt je af of je het geld niet beter ergens anders in kunt stoppen. Of het het wel waard is… Ik daag je uit om eens op een rijtje te zetten wat het je kan opleveren, en vooral ook te kijken naar wat je misloopt als je het níet doet. Hoeveel extra omzet denk je met mijn hulp te kunnen maken? En hoeveel geld laat je dus eigenlijk liggen als je deze kans niet grijpt?

Is de investering op dit moment echt nog te groot of spannend? Dan verwijs ik je graag naar mijn gratis podcast, of naar de laagdrempelige trainingen die ik samen met Monya Spijkhoven en Anja Borst aanbied op www.paardenondernemer.nl.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker! Je kan in zes termijnen betalen. Hiervoor betaal je wel een toeslag (zie de prijstabel hierboven). Geef dit even aan tijdens ons kennismakingsgesprek.

Kan ik het niet beter eerst zelf proberen?

Dat kan uiteraard. Maar zeg eens heel eerlijk, hoe lang wacht je al op het juiste moment? Hoe lang wil je éigenlijk al in jezelf investeren, maar stel je het uit omdat het te koud of nat is, omdat je het te druk hebt, omdat het financieel nu even niet uitkomt, omdat…

Ik herken je twijfels, maar dit is zó zonde van je leven! Elke maand waarin je je potentieel niet waarmaakt, is weggegooide tijd. En er is maar één ding in het leven waar je nooit extra van kunt kopen: tijd.

Kan ik ook direct boeken zonder kennismakingsgesprek?

Nee, ik maak graag eerst even kennis. Ik vind het namelijk belangrijk dat er echt een goede match is, zowel qua persoonlijkheid als qua visie op paardenwelzijn.

 

Er zijn al zoveel bekappers/instructeurs/bodyworkers. Hoe kun je mij helpen?

Er zijn ook ontzettend veel natural horsemanship trainers, maar toch timmert Pat Parelli aardig aan de weg…

Ik weet zeker dat jij minder onzin verkondigt dan hij, dus waarom zou het jou dan niet kunnen lukken? Er zijn ontzettend veel mensen met paarden, en het overgrote merendeel van die mensen heeft een probleem. Het enige wat jij hoeft te doen, is degenen zoeken die precies dát probleem hebben wat jij voor ze kunt oplossen. Wedden dat ze dan voor jou gaan, en niet voor iemand die iets heel anders aanbiedt?

Kun je garanderen dat dit traject zichzelf terugverdient?

Nee, sorry, dat niet. Ik heb geen glazen bol en geen toverstaf. Ik ga je heel veel tools aanreiken, we gaan je strategie aanscherpen, en ik help je waar ik kan, maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen. De omzetverhoging die je kunt verwachten, hangt onder andere (maar niet uitsluitend!) af van waar je nu staat met je bedrijf, hoeveel tijd en energie je erin kunt en wilt steken, de grootte en kwaliteit van je netwerk, en je eigen doortastendheid op verkoopgebied. Dat gezegd hebbende, is het natuurlijk wel het doel dat ik mezelf terugverdien. 😊

Hoe werkt de betaling?

Als we samen beslissen dat we gaan samenwerken, stuur ik je de factuur. Zodra je dit betaald hebt, krijg je van mij een Calendly link om je sessies te gaan inplannen en gaan we van start.

De kosten voor ondernemerscoaching kan je in veel gevallen aftrekken van jouw inkomsten, of opgeven als aanloopkosten als je nog niet gestart bent met je bedrijf. Ik kan je hier in grote lijnen meer over vertellen, voor de precieze details zal ik je vaak doorverwijzen naar je boekhouder.

Wat is jouw visie op marketing en sales?

Ik geloof dat marketing verbindend kan zijn, en dat je op een liefdevolle manier kunt verkopen. Je biedt een fantastische dienst aan, waar je jouw klanten écht mee gaat helpen – en dit mag je dus best onder hun aandacht brengen.

Ik geloof echter niet in schreeuwerige verkooppraatjes of in angstmarketing. Je zult mij niet horen adviseren je klanten iets op te dringen wat ze niet willen, ze koste wat kost meer sessies te verkopen, of je tarieven skyhigh te gooien. 

Wil je een voorbeeld van de manier waarop ik mijn diensten promoot? Volg me dan op Instagram.

Waarom moet ik voor jou kiezen?

Je moet niks, alleen ademhalen. Ik geloof dat ik, door mijn kennis van de paardenwereld én mijn visie op paardenwelzijn, de beste persoon ben om paardvriendelijke ondernemers te helpen. Ik ga geen claims doen over miljoenenomzet, ik beloof je niet dat je gegarandeerd six figures gaat halen of dat je omzet zich elk jaar gaat verdubbelen. Als dat je aanspreekt, zijn er andere coaches die beter bij je passen. Ik beloof je wel dat ik jou echt begrijp, en perfect kan inspelen op jouw unieke situatie. Ik weet het als je vijlen duurder worden, ik begrijp waarom jij als craniosacraaltherapeut anders bent dan een fysiotherapeut, ik snap waar je als voedingsadviseur tegenaan loopt als je klanten geen invloed hebben op het ruwvoer op hun stal. Hierdoor zijn mijn vragen en ideeën passend bij jouw situatie, en daardoor heb je er écht iets aan.

Het is mijn missie om paardvriendelijke ondernemers te helpen het bedrijf van hun dromen op te bouwen, zodat hun impact groeit. Want alle paarden verdienen goede huisvesting, dwangvrije training en een optimale lichamelijke gezondheid!